2019. július 10. szerda

2019. július 10. szerda

aaaafény

Zajlik a megnyílás, a befogadó állapot folyamata, melynek során tanulhatjuk a türelmet, a kitartást, az alázatot is. (Alázat kapcsán mindig arról van szó, hogy engedjük magunknak megkapni mindazt, amit a teremtés nekünk akar ajándékozni, amire nem is számítunk – hiszen az ember leggyakrabban nincs tudatában saját valódi értékességének, a magasabb rendű rendező elv ugyanakkor nagyon is tudja, mi jár nekünk és már adná, ha nem teremtenénk ellenállást kishitűséggel és önszabotázsokkal). Ezen a napon a Hold az Angyali Szűz csillagai alatt jár, így érdemes figyelni arra, mennyi jelet, segítséget, támogatást kapunk égi és földi szinteken is utunkhoz, külső-belső munkáinkhoz.

A délutáni és esti órákban van kiemelt ideje annak, hogy beleállva a lelki erőnket próbáló helyzetekbe, tökéletesen bízva a lelkünk súgásában, arra nyíljunk, amerre az égi iránytáblák mutatnak. A Mérleg jegyből a Skorpióba lépő Hold idején nem csak angyali kísérőink, segítőink állnak erősebben mellettünk, de a lelki-érzelmi bizalom és stabilitás megléte válik jelentőssé, illetve az átalakulások, magasabb szinre lépések folyamatát is erősebben éljük meg. A Skorpió erő megtapasztalásához, hogy a folyamat örömteli legyen, érdemes észrevenni és tudatosítani azt, hogy nem véget érés, nem veszteség, hanem éppen ellenkezőleg: egy magasabb minőségbe (jobb, szebb, tökéletesebb, kiteljesítő, stb.) való átlépést élünk meg, ami éppen hogy a saját teremtéseinkből ered és a saját igazi (!) vágyaink beteljesítésének érdekében zajlik.

Csütörtökön lesz egzakt, de már jelentősen benne vagyunk abban az erőtérben is, amely szól egyrészt a legmélyebb mélységekre, érzelmekre, lelki működésekre való rálátásról és mély lelki tisztulásról, a jövő áldásainak teret készítve – másrészt a megnyílás ereje, a tekintet hova fordítása által egy hirtelen, villámcsapásként érkező impulzus vagy felismerés kapcsán tudattágító és tisztító erők is működésbe lépnek. Megtisztulásban, felszabadulásban vagyunk, amely által új út kezdődik – ez már az igazi vágyakhoz vezet, ha engedjük. Annak, aki nem mer eléggé hinni, bízni, vagy lemond a vágyairól, ez nehezebb megélésként, váratlan “pofonként”, ütős jelként is érkezhet. Annak, aki mer másképp látni (pozitívabban) és nyitni olyan gondolatokra, amelyekről eddig nem tudott, aki engedi a nyitást, a spontaneitást és a jobb, szabadabb létezést, ez könnyebben fog menni.

Akárhogyan is nézzük, az életünk lényege mégis az, hogy merjünk bízni abban, ami nem láthatóan, a lélekben van és minden külső látszat ellenére a lelki hívásokat kövessük – így hozzuk le és öntjük anyagba azt az isteni minőséget, melyet egyenként magunkkal hoztunk a földi életbe.

Zentai Anna

Kép: Pinterest – – -Felhívom a figyelmet arra, hogy teljes körű elemzést és egyéni konzultációt jelenleg nem vállalok. A rövid és a részletes írásbeli, e-mailes válaszadás folyamatosan él (rövid elemzés Tarot kártya és asztrológia alapján, vagy részletes elemzés Tarot kártyából), az astro.spirit.szervezes@gmail.com címen lehet érdeklődni és az írásokkal kapcsolatban felmerült kérdéseket is itt, privát úton lehet megírni.