2019. augusztus 07. szerda

2019. augusztus 07. szerda 

öröm

A Nap és a Vénusz egymásba fonódása a termékenység fényét, a testi örömök teljességgel való megélését, a vágyak áradását, a kapcsolatainkra való tiszta rálátást erősíti, hátterében az elengedéssel, mely által újra megszületünk, még inkább önmagunkká válunk. A Nap és a Jupiter felemelkedésre inspiráló kapcsolata a délelőtt folyamán teljesedik ki, ez hozza el az igazságokra, a lényegi válaszokra való tiszta rálátást, a fátylak fellebbenését, a teljes megvilágítást! Beláthatunk a mélységekbe, érezhetjük és élvezhetjük az élet minden örömét, derűt, vidámságot és optimizmust hozhat ez az időszak. A hit, a bizalom, a mélyebb összefüggések meglátása által az elengedés és a jövő tervezése mind napirendre kerülhet. Beaktiválódhat múltból hozott tudás, bölcsesség, vagy igazsággal kapcsolatos helyzet. Napvilágra kerülhetnek eddig titkolt igazságok, elengedhetővé válik a szenvedés és megélhetővé az öröm! Önmagunk mélységeibe belelátva elengedhetjük mindazt, ami eddig gátolt a teljességben.

Az inspirációt érezhetjük egyik oldalon arra, hogy elengedjük, ami nem tartozik amúgy sem hozzánk és már szorít, fojtogat, de érezhetjük azt is, hogy engedünk végre megszületni valamit magunkból, ami igazán vagyunk. Másik oldalról érezhetjük a késztetést arra, hogy mélyebbre tekintve, saját mélységeinket felfedezve és megélve, kezünkbe vegyük a teremtést, az életünk alakítását. Az önmagunkra való, tiszta rálátás most is fontos hajtóerő ebben.

A Hold az Angyal csillagkép alatt járva segít lelki sugallatokkal, angyali jelekkel és együttműködéssel. Ugyanakkor a Skorpió jegyében jár, ami miatt nem a látható felszínen, hanem a láthatatlan, mögöttes háttérben találjuk meg az igazi belső tartalmat, a lényegi válaszokat, megértést, megnyugvást.

A Nappal karöltve, csütörtök estére a Vénusz is a Jupiterrel alkot emelő trigont, amely most a tűz erejével energetizálva lelkesít, kapcsolataink gyarapodását, fejlődését segítve, önmagunkat mélyebben megismerve. A múltból karmikusan visszatérő minőségek és lehetőségek most az öröm, az élvezetek, az élet teljességgel való megélését idézik.

Zentai Anna