2019. április 22. hétfő – 23. kedd

2019. április 22. hétfő – 23. kedd

egy3

A jelenleg zajló változásokkal kapcsolatban sokszor volt már említve, hogy céljuk az, hogy életünkben fizikai szinten is a számunkra igazán szent és értékes, eleve hozzánk tartozó, nekünk rendelt minőségeket éljük. A jelen kor adja meg azt a lehetőséget, hogy egyre szélesebb körben fedezi fel az ember saját teremtő erejét, világa és önmaga működését – így fokozatosan ébred rá arra, hogy a teremtés nem tőle függetlenül, hanem általa működik. Vagyis mindenért, ami az életünkben van (vagy nincs), mi magunk vagyunk felelősek. Most jött el az ideje, hogy vállaljuk ezt a teremtő szerepet és ezzel együtt felvállaljuk saját nagyszerűségünket, egyedülállóságunkat, erőnket, képességeinket is. Az önfelvállallás kibontakozásáról, áttöréséről is szól ez az időszak.

De szól leginkább arról, hogy vegyük észre: bármi, amit nem szeretnénk, vagy másképp szeretnénk az életünkben, annak megvalósulása rajtunk múlik és abban gyökerezik, hogy merjük-e vállalni önmagunkat, valódi akaratunkat, merjük-e meghaladni saját félelmeinket és önkorlátozó beidegződéseinket? Minden, ami a komfortzónán és a szenvedésen belül tart, most hatalmas erővel meghaladható! A jelenlegi változásoknak ez az egyik fő kulcsa. Szembenézni, odaállni, megtenni, MERNI! Amint felfedezzük, hogy nincs külső akadály, mert minden látszólagos akadály a saját belső önbüntetésünk tükre, ezek a határok azonnal meghaladhatóvá válnak. A pozitív változások, az áttörések tehát az által valósulnak meg, hogy merünk másképp gondolkodni, hinni és cselekedni, mint eddig! Ezt segíti most a Nap és az Uránusz kedden éjjel létrejövő egyesülése is.

HÉTFŐN álmaink a múltból hozott szellemi energiákat és a mély igazságokat érzékelő lelki erőt aktiválják. A Hold által hétfőn a tudatos teremtő erőkkel, KEDDEN pedig a tudattalanból induló teremtő erőkkel találkozunk hangsúlyosan!

A Nap kedden ér a Kos csillagkép alá, ahol máris együttáll az Uránusszal, a Tejútra néző Kos feje alatt. (Ezt legerősebben hétfőn este érezhetjük és keddre virradó álmaink üzenetében is.) Ideje van világos megértésnek, teljes rálátásnak, tisztulásnak, cselekvő szabadulásnak, vezetővé és szabaddá válásnak, kötelékek fényben való feloldásának! Mindennek hátterében pedig ott áll az az állapot, amelyben már látjuk a fényes jövőt, a távoli nemes célokat, jelen cselekvéseink és felszabadulásaink következményeit! Ez ad erőt és tisztánlátást a jelen tetteihez.

Kedden ugyanakkor kiterjedő érzelmeket, lelki fogékonyságot és érzékenységet, ugyanakkor mély és tiszta belső igazságérzetet élhetünk meg (Hold-Jupiter együttállás 13:44-kor). Ez most elsősorban alkotásra, kreatív tevékenységekre, kockáztató szellemre, szerelemre, szexualitásra, életörömök megélésére, gyermekekkel való kapcsolatra és saját vállalkozások fejlesztésére vonatkozik, ezeket segíti.

Zentai Anna

asztrozófus