2018. október 20. szombat – 21. vasárnap

2018. október 20. szombat – 21. vasárnap

üzi

A Nap és a Vénusz az Angyal csillagkép alatt folytatja égi útját. Az emberben ilyenkor egyre tisztább, nemesebb minőségek élésére ébred igény. Angyali jelek, üzenetek, sugallatok segítik az utat. Könnyebben látunk át a felszíni látszat-fátylakon és érezzük meg az igazat, a valódit, a mélységekben.

A Hold szombaton a Vízöntő tisztító csillagterében halad. Terhektől szabadulni, tiszta lelki hívásokat érezni most időszerű. Vasárnap is sokat tehetünk még a jövő érdekében, szabad teret készíthetünk a reánk váró áldásoknak, ugyanakkor vasárnap már a Hold a Halak csillagzat visszaúszó halához érkezik, így a visszatérő minőségek, helyzetek, az újra jelentkező lehetőségek a megoldásra, a nap második felében, már velünk vannak.

A Merkúr a Mérleg csillagképbe érkezett, annak is első, legfényesebb, kettős csillagával áll együtt. A múlt igazságainak megmérettetése történik meg, információk áramlása, megértés által, szellemi és kommunikációs területeken. Meglehet, megismerünk, megtudunk, megértünk valamit a múltról. Kiderülhetnek igazságok, érzékelhetővé válik, mi a szívünk igazsága! Ideje van megbeszélni a múltra vonatkozó dolgainkat – szintúgy a jövőre vonatkozókat is, hiszen emellett a Jupiter, a bölcsesség és igazság princípiuma, ma a Mérleg második serpenyőjének csillagával érintkezik, amely pedig már a jövő igazságának fényét ragyogja! Lelkünkben érezhetjük, hogy a jövő mit tartogat a számunkra, mi a helyes, valós, igaz, a jövő tekintetében. Minden téren akkor járunk jól, ha a szívünknek kedves és igaz minőségeket követjük, választjuk. A Mérleg stációja készít fel ugyanis az elkövetkezendő időszakban történő nagy változásokra és lehetőségekre! A Mérleget követően a teremtő erők a Tejúttal fognak majd kapcsolódni, a Felemelkedés Útjával. A jelenleg zajló, belső “megmérettetések” tehát arra készítenek fel, hogy ha az igazi lelki hívások útját választjuk, akkor hamarosan eszerint fogunk tudni szintet lépni életünkben.

A hétvége tartogat még ezen kívül inspirációkat, késztetéseket kapcsolati téren, lelki bizalommal, önbizalommal összefüggésben, a vasárnapra virradó álmainkat pedig különösen érdemes figyelni, hiszen nem csak lelki kapcsolódások tárulhatnak fel, de fontos üzeneteket is kaphatunk és megmutatkozhat, mi hívja igazán a lelkünket. Változásokat most könnyebben megléphetünk e napokban.

Zentai Anna

asztrozófus