2018. november 27. kedd – 28. szerda

2018. november 27. kedd – 28. szerda

út fény

KEDDEN a Hold a belső otthon megteremtésének csillagterében, a Rákban jár. Lélekben most alakítgathatjuk belső templomunkat, kiválogathatjuk, mi tartozik a lelkünkhöz, mivel vagyunk azonosak és mivel nem és ez a belső munka segít nem csak a belső béke élésében, de védelmi határaink meghúzásában is. A Mars és a Szaturnusz támogató kapcsolata a tiszta erők áramlása és az égi kapcsolatfelvétel között teremt hidat. Adott folyamatok befejezését, méltatlan minőségek lezárását, mély belső tisztulást segít ez az energetika is, erősítve a kitartást, céltudatot, önfegyelmet.

A Nap, a Merkúr és a Jupiter hármas együttállása a Skorpió ollójánál a legmélyebb igazságok mély, belső érzékelését, látását, megértését segíti és ennek jegyében azt, hogy végleg elengedjünk olyan minőségeket, dolgokat, amelyek csak visszatartanak attól, hogy az életünkben és személyiségünkben hamarosan bekövetkező szintemelkedés végbemehessen. Egyszerre érthetjük meg a hétköznapi, emberi működéseket és a magasabb szintű, átfogó rendet is. Ideje van világosan kimondani és megérteni nagy igazságokat, ezzel elengedni a múltat, a méltatlan, vagy hozzánk már nem tartozó minőségeket. Érdemes szem előtt tartani most is a Minden Egy jelenvalóságát, illetve azt, hogy az égi rendeltetés magasan felülírja a földi törvényeket és az egyetlen lényegi törvény: a Szeretet.

SZERDÁN a Hold álmainkon át a leválást, az önálló útra lépést, az elengedő szeretet áramlását segíti. Napközben a múltra visszagondolva felismerhetjük, mit és hogyan érdemes másképp teremtenünk. Önmagunkra rálátva haladhatunk tovább. Az elengedés idejéből lassan lépünk tovább. A Mars mától a Vízöntő jövőbe ömlő, jövőt tisztító csillaghulláma alatt jár, így lassan már nem a múlttal való munkára, hanem a jövő áldásaihoz szükséges térkészítésre kerül a hangsúly. A Skorpió-Kígyótartó terében haladó égitestek a tudatos teremtés erőit aktiválva, a védelem csillagához kezdenek közelíteni. Észrevétlenül és lassan kúszik majd be a következő napokban a mély Szeretet-Szerelem életerőt, stabilitást adó ereje, ami már a december hónap lényegi, mérvadó élménye lesz…

Zentai Anna

asztrozófus