2018. március 07. szerda – 08. csütörtök – 09. péntek

2018. március 07. szerda – 08. csütörtök – 09. péntek

aaaaaaaaa

Ezekben a napokban a Mars a Skorpió csillagkép fullánkjánál halad el, így most van kiemelt ideje annak, hogy végérvényesen (és a legjobb értelemben kegyetlenül) leválasszuk magunkról mindazt, ami nem méltó az isteni minőségre! Bármi, ami a karma körébe visszahúzott, ami nem engedett felemelkedni, most szűnik meg.

A Nap ez évi utolsó perceit tölti a tisztító angyal, a Vízöntő csillagterében, majd pénteken belép a Halak csillagzata alá, eléri a visszaúszó halat.Újfent beaktiválódnak az eddig el nem végzett feladatok, meg nem élt vágyak, múltból hozott varázserők és szőnyeg alá söpört minőségek!

SZERDÁN a Hold a Mérleg és a Kígyó Feje csillagkép alatt vándorol. Ideje van mélyen érzékelni az égi rendeltetést, akaratot. Ideje van tudatossá emelni a mélyen bennünk rejlő ösztönerőket, valóban „tudni” arról, mi él és zajlik bennünk, a mélységeinkben. A délelőtt folyamán a Hold és a Jupiter együttállása által tisztán érezhetővé válnak az igazságok, a helyes válaszok, bármely kérdéskörben. A lélek, a szeretet, az érzésvilágunk és együttérzésünk kiterjed.

CSÜTÖRTÖKÖN már érzékelhető a Nap és a Jupiter emelő kapcsolata, amely 13-án lesz egzakt és az igazságok teljes megvilágítását hozza el számunkra! Készülhetünk a teljes igazság tisztánlátására! A Hold ma a Skorpió-Kígyótartó csillagképek misztikus erőterében jár, a mély titkok válnak érzékelhetővé. A kora esti órákban az Antares csillagot, a Skorpió szívét érinti a Hold – a legmélyebb, éltető szeretet, szerelem születik meg a szívekben. Az isteni minőséghez méltatlan dolgok elengedésének ez kiemelt napja!

PÉNTEKEN a Hold a Tejúton halad tovább, erősödnek az álmok és az intuíciós képességek. Álmaink során lelkünk igaz mélységeivel kapcsolódhatunk össze.

05:46-kor fordul látszólag hátráló irányba a Jupiter (kiterjedés, igazság, hit, bölcsesség planétája). Csillagképi hátterében a Mérleg, annak is főként a jövő igazságait megmérettető rész ragyog. A bolygó egészen július 11-ig követi a csillagok haladásának kozmikus irányát, ellenkezve a karmikus, ördögi körforgással, a kozmikus rendet követve, amíg az Angyal erőterébe kapcsolódik. Így mostantól az emberinél magasabb, nemesebb, tisztább, emelkedettebb minőségeket van ideje megcélozni!

Érzékelhető már a vasárnap egzakt Mars-Uránusz trigon is, amely feltüzelő, energetizáló, emelő erejével érkezve, szabadságra inspirál bennünket! Nagy erők indulnak be azért, hogy az isteni minőségbe emelkedhessünk, szabadon, függetlenül, tisztán, korlátok nélkül éljünk tovább, a szívünk igaz vágya, akarata szerint!

Zentai Anna

asztrozófus