2018. május – Pünkösd Tüze

Pünkösd Tüze
csodalámpis
 Pünkösd tüze most erős inspirációt, lelki hívásokat ébreszthet sokakban. A jelen időszak a korszakváltás ideje.
Mindenki máshol tart az útján. Van, aki már jó ideje megcselekedte a hozzá nem tartozó minőségektől való szabadulást. Az ő életükbe most köszöntenek be kézzel foghatóan a rég várt ajándékok. Van, aki most cselekszi meg a lezárást és ezzel új kapuk nyílnak, mélyről fakadó, nagy inspirációk ébrednek fel. Van, aki most jut el a korszakváltás döntéséig – ő is érezheti már ezt a lelkesedést, de szükséges mellé a cselekvés is, hogy az új minőség teret kapjon és annak eredményeit hamarosan élvezhesse.
 Valójában annyi történik, hogy ráébredünk arra, kik is vagyunk valójában és hogy bármi lehet az életünkben, amit csak szeretnénk, bármit kívánhatunk, az teljesül, az Univerzum bármit nekünk ajándékoz, ha teret adunk neki! Ez a tér pedig szabad, tiszta tér kell legyen, minden lehúzó energiától mentes. Pünkösd tüzében a szomorúságot, a fájdalmat, a szétszórtságot kiégethetjük, a békét és harmóniát pedig befogadhatjuk most.
 Az inspirálódás több szinten érkezik, létezik egy mély és örökké jelenvaló, elemi lelkesedés, ami csak az elfojtások miatt nem tört elő eddig és van most egy időszerű, éppen aktuális ösztönzés, amely május 25-én fog tetőzni. Ezzel együtt finom, lágy lelki rezgések is megindultak, a Vénusz Rák jegybe lépésével és a vizes bolygók erejével (Hold és Neptunusz).
Bármit is teszünk, végzünk a nappal során, figyeljünk most is a lelkünkre, arra, mi megy végbe bennünk eközben és hogy milyen felismerésekre jutunk! A Pleiadok csillaghalmaz alatt járó Nap a megsokszorozódás, a termékenység és bőség erejét adja mindazoknak a gondolatoknak, érzéseknek és energiáknak, melyeket most generálunk, előhívunk. Mély, belső felismerésekkel, eszmélésekkel, az útra lépés lehetőségével, a szív döntéseinek felvállalásával gazdagok ezek a napok. Lehet teremteni a képzelet végtelen erejével, lehet képeket alkotni a jövőről, lehet a léleknek jóleső dolgokat választani!
 Lényegi kérdés lehet a napokban és útmutató is  egyben: mit akarok ÉN?
 Zentai Anna
asztrozófus