2018. február 01. csütörtök – 02. péntek

2018. február 01. csütörtök – 02. péntek

aaaaaa

E napokban elérkezünk oda, hogy a felvállalt életmunkák, a valódi célok követésének hatására végre beindulnak a letisztulások, a szabadító áramlatok.

CSÜTÖRTÖK most fontos tetőpont a jelenleg zajló folyamatok tekintetében. Igazmondó álmainkat a szabadság üzenete követi a déli órákban. A Hold az Oroszlán csillagképben napközben végigvonul annak Napútra hajló feje alatt, így az önmagunkra való rálátás, a múlt ismerete és tisztelete jelenik meg; majd elvonul a Regulus csillag alatt, az Oroszlán szívénél (a kora esti órákban), így az erős és tiszta, minden feltételtől mentes szeretet állapota önti el lelkünket. A Mars most áll együtt a Skorpió csillagkép olló-csillagaival! Ha már tudjuk, mi az, ami szeretettel táplál, éltet, erőt ad, ami a valódi célunk, akkor ideje van levágni, elengedni azokat a dolgokat, amelyek ezzel ellentétben gátló, elbizonytalanító, energiát rabló tényezőként vannak jelen életünkben. Most azon dolgozhatunk, hogy az életünkben hamarosan bekövetkező minőségi változásokhoz alapot készítsünk. A Jupiter eközben a Mérleg csillagzat közepén már a jövő igazságainak, valós válaszainak erőtere felé indul.

PÉNTEKEN álmaink elengedésről, mély átalakulásokról, erőt adó minőségekről és valódi célokról szólnak. A Hold tovább folytatja útját az Oroszlán csillagképben, így sorsunk uralása hangsúlyos. Délután mély érzelmeket hoz felszínre a két lélekbolygó: a Hold és a Neptunusz. Érzéseknek engedni, jövőre érzékelni most lehet igazán. A Merkúr eközben a Bak csillagkép fejénél, annak legfényesebb csillagainál vonulva, gondolatban a múltra és a magas minőségekre való fókuszálást üzeni. A múltba tekintés által megérthetünk valamit. A Vénusz a Bak és Vízöntő átfedése alatt, a Csikó és Delfin frissítő energiáiban járva, kapcsolataink és a női minőség, illetve termékenységre való képességünk számára hozza el a teherletételek általi megkönnyebbülést, alkotó erők és vágyak kiszabadulását.

Zentai Anna

asztrozófus