2018. február 12. hétfő – 13. kedd

2018. február 12. hétfő – 13. kedd – 14. szerda

csónak

Rendkívül nagy változásokat hozhat ez a hét számunkra, különösen a csütörtökön tetőző energiák és az aznapi újhold. Mondhatjuk úgy is: hétfő a lelki erő napja, kedden estére jön ideje megérteni és kimondani mindazt, ami a lelkünk mélyén van, amire az utóbbi hétvégén tisztán ráláttunk, szerdán összegzünk, megértünk, majd csütörtök lesz a mély, tisztázó beszélgetések napja, az új kezdet, a múlt terheinek letétele és az érzelmi stabilizálódás, szombatra pedig egy még erőteljesebb, mélyebb oldás érkezik, a rálátó megértés és világos kommunikáció idejével.

HÉTFŐN a Mars még együttállásban látható a Skorpió szívével. A Hold a Nyilas csillagképben halad, amelynek hívatása az égi tudás lehozása és kiárasztása által hazavezetni a lelkeket. Kora délután vonul el annak fő csillaga, a Rukbat alatt, ekkor érződik a Nyilas eszenciája, lényege.

A Nap ma együttáll a Bak farok-csillagával, a Vízöntő szerencsecsillagával, a Sadalsuuddal, valamint a Csikó legfényesebb, Kitalpha csillagával. Hangsúlyos ideje ez a felvállalásnak, múlt terheitől szabadulásnak és új (szellemi) létre születésnek.

A reggeli órákban erősen szólít a lélek! Figyeljünk rá, halljuk meg, merre hív! Az esti órákban az átalakító, megújító erő által születik újjá a lélek, érzelmi regeneráló erők mozognak.

KEDDEN reggel a szabadságot, tisztulást, a lehetőségek kitágulását érzékelhetjük. Ezen a napon a Merkúr és a Jupiter racionalizáló kapcsolata által összeér az egyszerű megértés és a magasabb ívű átlátás, bölcsesség. Ideje van megérteni eddig titkos dolgokat, működéseket, saját benső világunkat, ideje van kimondani (vagy kiírni, elmesélni) a lélek rejtett igazságait! A megértés felszabadít.

A Hold a Nyilas Tejútról leérkező részénél járva a tudás és a magasabb erők kiárasztását, terjesztését teszi lehetővé. Estére a Bak csillagkép fejéhez ér, ezért lélekben a múltba tekintés, az isteni minőségek látása, érzékelése jelenik meg.

A Vénusz ma együttáll a Vízöntő csillagkép Ancha csillagával, majd a legfényesebbel, a Sadalmelikkel! Így ekkor történhet meg bennünk a tisztulási folyamat lényegi mérföldköve, tekintve termékeny alkotóerőnket, kapcsolatainkat, párkapcsolati és női működéseket.

SZERDÁN érdemes figyelni álmaink üzenetére! Letisztulás, csodás megoldások, karmaoldás minősége is megjelenhet, ugyanakkor a mindent átlátó, tiszta megértés is, ami felszabadít. (Ez már kedden este érzékelhető, de éjszaka teljesedik ki.)

A Hold a Bak csillagképben az értékőrzést, a sorsfeladataink vállalását üzeni, majd belép a Vízöntőbe is, hogy elkezdődjön a lelki tisztulás.

A Merkúr e napon áll együtt a Sadalsuud csillaggal, így a Tisztító Angyal, a Vízöntő angyali üzenetei ekkor igen erősek lehetnek, a tiszta információáramlás, a tisztázó beszélgetések, a múlt szellemi terheitől való szabadulás, vagy a felszabadító eszmecserék jelenhetnek meg.

Zentai Anna

asztrozófus

FIGYELEM! Gyakori, hogy az energetikát nem tudjátok értelmezni, vagy mást gondoltok az írások mögé, mint amit közölni akar. Tudni kell, hogy minden égi útmutatás nem a gyakorlati történést, hanem annak (megteremtő) energetikáját írja le! Az időminőséget – azt, aminek ideje, helye van éppen az életünkben, a lelkünkben, a gondolatainkban. Ha csak egyetlen egy bizonyos dolgot vár valaki, akkor meglehet, hogy 1. nem veszi észre, hogy tizenhárom másik dologban már ugyanazt az energetikát éli 2. nem teremt és nem irányít, mert vár valamit, amit neki kellene megteremtenie, esetleg észre sem veszi, hogy nem annak az idejére kell várnia, hanem bármikor megteremteni azt, így az energiáit attól a pillanattól magasabb szintre emelte és onnantól ugyanazon energiákkal már más, magasabb szintű megéléseket teremt magának.