2018. augusztus 09. csütörtök – 10. péntek

2018. augusztus 09. csütörtök – 10. péntek

ori3

Mit van ideje elengedni, ami által megvalósulnak az igazi, nagy vágyaink?

…ezt a kérdést érdemes most feltenni magunknak és ezzel kapcsolatban csakis magunkban, magunkon belül keresgélni!

Az isteni minőségünket, önnön fényünket jelképező Nap és az égi rend irányába haladó, kíváncsian kutató-tanuló-felismerő Merkúr most egymással karöltve táncolnak a Rák csillagkép és az Oroszlán között. A Nap csütörtökön elhagyja a Rák elengedő ágát, már megtörtént a leválás, önálló, új élet született, a Merkúr pedig elhagyja a királyi uralkodó fejét és visszatér a Rákhoz, hogy az önmagunkra való rálátást követően el tudjuk engedni azon minőségeket, amelyek nem szeretetben működnek.

A Nap és a Merkúr együttállása csütörtökre virradó álmaink idején egzakt, vagyis álomüzenetként, álmok síkján élhetjük meg azt az állapotot, amikor ragyogó szeretetben, világosan látva, tudva, a fényt közvetítjük önnmagunk, vagy mások felé. A szeretet közvetítésének, a gondolataink uralásának, de a rálátó megértésnek, a világos kommunikációnak is idejét üzeni ez a helyzet.

A reggeli órákban mély lelki kapcsolódásoknak, impulzusoknak és tisztulásnak van ideje. Napközben, déltájban, a lelkünk regeneráló, megújuló erőt kap. A Hold az Ikrek csillagképben haladva a testvériség és összefogás erejét közvetíti.

PÉNTEKEN a Nap együttáll az Oroszlán Naputat figyelő szemével. Az Altarf csillag a király tekintete – amely óvva vigyázza a cselekvéseket, szemmel tartja a múlt bölcsességeit, tanításait. E napon érdemes magunkba mélyedve elgondolkodni azon, mi az, amit jól tettünk, mi az, amit nem? Milyen helyzetben hogyan viselkedtünk eddig? A megoldásaink kulcsa csakis belül, önmagunkban keresendők!

A Hold a Rák csillagzaton vonul végig, belső otthonteremtésnek van ideje. Figyeljünk arra, mi az, amivel lelki azonosságot érzünk! A Vénusz a Szűz csillagzat múltból elrugaszkodó részénél haladva, a női minőséget, termékeny erőinket, emberi kapcsolatainkat illető, idejétmúlt dolgok elengedésében segít, új utakra léphetünk mindezekben.

ui: Az Oroszlán méltóságteljes.

Nem alázkodik meg mások előtt. Nem adja oda a hatalmat mások kezébe.

Az is alázat, hogy magamra vállalom a legmagasabb szintű vezető szerepét – mondjuk a sorsomat illetően.

Ugye?

 

Zentai Anna

asztrozófus