2017. november 25. – 26. Hétvégi csillagüzenetek

2017. november 25. – 26. Hétvégi előrejelzés

sky futuris

Ezt a hétvégét meghatározza a közeledő Merkúr-Szaturnusz együttállás emelő ereje az Uránusszal. 28-án kedden egyesül majd az információáramlás energiája, a Merkúr, a szentséges, isteni minőségek erejével, a Szaturnusszal. Ehhez közeledve már kezdjük leválasztani magunkról mindazt, ami szellemi szinteken vagy kommunikációnkban nem az isteni minőséget képviseli. Ha valami igazán fontos, szent a számunkra, akkor ennek érdekében minden erőnket összeszedve, bármilyen félelmet, gátlást meg tudunk most haladni, főleg, ha fontos beszélgetésekről van szó. Annál is inkább, mert az együttállás a Tejúton jön létre! Az eddig járt ördögi köreinket így megszüntethetjük, felléphetünk egy magasabb életminőségbe, rezgésszintre.

SZOMBATON déltájt a Merkúr és az Uránusz trigonja teljesedik ki, tüzes, vagyis energetizáló, átalakító jegyekben. Hirtelen, váratlan meglepetésekben lehet részünk, figyeljünk a visszatérő lehetőségekre, esélyekre és használjuk ki ezeket! Bevillanó ötleteket, sugallatokat, gondolatokat most bőven kaphatunk, tisztázó beszélgetésekre inspirálnak az égiek és gondolataink letisztázására is. A Hold is a tisztulást, a lelki szabadulást segíti a Vízöntő jegyében, a mai nap ugyanakkor még a múlt terheinek letételéről szól, ez adja a frissítő, új erőket.

VASÁRNAP egy lelki ciklus zárása kezdődik, érdemes kicsit elvonulni, töltődni, viszont nem a múlton, hanem a jövőn gondolkodni, mert a bevillanó sugallatokat, az előre segítő útmutatásokat ez adja! Vasárnapra virradó álmaink az életünk isteni minőségeiről mesélnek, koncentráljunk ezekre! A délután folyamán érdemes az életünk, a világ dolgain gondolkodni, most olyan dolgokra láthatunk rá, amelyek által lezárhatjuk azt, amivel a lelkünk nem azonos, vagy felfedezhetjük, milyen igaz érzések vannak a lelkünk mélyén és mivel, miben érezzük az egységet, az azonosságot.