2017. november 15. – 19. A 46. hét üzeneteiből

2017. november 15. – 19. A 46. hét üzeneteiből

sky04

A hét első fele nem véletlenül csendesebb egy kicsit, hiszen a felszín alatt fontos folyamatok zajlanak és a hét második felében igen sűrű élményekkel, történésekkel, fordulópontokkal látnak el bennünket az égiek.

SZERDÁN ideje van önmagunkon munkálkodva az előrelépéseinken dolgozni, haladni, léni, fejlődni. A délelőtti órák a szükséges és igényelt változásokra, régi hitrendszerek elengedésére, lelki erősödésre nyitnak kaput. Mély érzéseket hoz felszínre ez a nap, az este pedig a szabadság késztetésével érkezik.

CSÜTÖRTÖKÖN a Jupiter mellett a Hold is az Angyali Szűz csillagképébe érkezik, így az amúgy is jelekkel, égi üzenetekkel tarkított időszakban még intenzívebb áramlást tapasztalhatunk szellemi segítőinktől. A lelki tisztaságra törekvés erősebben jelentkezhet. Délután éri el tetőfokát a Vénusz és a Neptunusz trigon aspektusa. A Vénusz a termékenység és szépség, az érzéki vágyak, a nőiség, a harmóniateremtés, a művészetek és a párkapcsolati működések jelöléseként az Angyal csillagai alól, a Neptunusz pedig az Unio Mystica varázslatos egység-élményének érzékeléseként, mély érzéseket és érzékelést megszólítva, a Vízöntő csillagkép jövőbe ömlő vizétől küldi egymásnak ezt a tüzes, serkentő, lelkesítő, lélekemelő erőt. Mélyről fakadó művészi ihletettségben, érzelmekben és vágyakban, a fantázia és képzelet gazdag szárnyalásában, terméketlen női minták kioldásában, kapcsolati tisztulásokban mind megjelenhet ez az energetika. Érdemes most odafigyelni a legmélyebbről feltörő érzésekre, élményekre és ezeket szabadon áramoltatni, oldani, tisztítani. A jövővel kapcsolatos válaszok is letisztulhatnak. Ezen a napon érdemes az átlagnál is jobban őszintének lenni önmagunkhoz és nem félni szembenézni azzal, ami igazán a lelkünkben van. A belső hívások igazak – félni csak az ismeretlentől félhetünk, amíg nem tudatosítjuk, vagy nem éljük meg azt.

PÉNTEKI álmaink idején még jelen vannak az angyali üzenetek, de napközben már a Mérleg csillagkép alá ér a Hold, így a múlt igazságaira érzékelhetünk rá. A délelőtt a lelki harmóniateremtés, a családi béke, a finom érzelmek, illetve a női átalakulás és kibontakozás jegyében telhet. Délutánra érdemes a fontosabb beszélgetéseket időzíteni, ebben most égi segítséget is kapunk és a megértés lehetőségét.

SZOMBATON az újhold új kezdet elindítását üzeni, a Mérleg csillagképből. A jövőt érintő igazságok és válaszok, irányok válnak tisztán érzékelhetővé és láthatóvá. Eleve ösztönösen, lélekből tudunk most cselekedni és érzésből elindítani valamit, ami valóban teljességet hoz majd számunkra. Ez a nap még inkább az átalakulás, de egyben a bizalom és biztonság jegyében is telik, főleg lelki biztonságérzetet, érzelmekben való bizalmat tekintve.

VASÁRNAP éri el tetőpontját a két erőbolygó, a Mars és a Plútó fénykapuja, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb erejű átalakítást, változtatást, megújítást végezzünk tudatunkban, gondolkodásunkban. Mindaz, ami egy ideje bennünk, a mélyben munkált, most felszínre tör. Kifejezetten szellemi emelő erők működése ez, ami elsősorban kapcsolati-párkapcsolati hitrendszerek megdöntését, átalakítását tudja hozni. Egy új korszak kezdeteként érkezik most ez az energia, ami a már nem életképes, nem működő minőségekkel való, teljes leszámolást kívánja részünkről. Gondoljuk végig, hol akadályoztatjuk önmagunkat az igazi vágyaink megélésében, milyen negatív gondolat-programokkal bombázzuk magunkat? Itt az ideje (szellemi) falakat robbantani, teljes megújulást és szintlépést véghez vinni, akár belül, akár kívül, a gyakorlatban is. Engedjük a változást!