2017. március 25. – 26. Hétvégi előrejelzés

Március 25. szombat – 26. vasárnap – Hétvégi előrejelzés

ih

Holnap délelőtt szíveket ragyogtató, vágyakat fokozó erőtérben visszaköszön a múlt.
Az égiek éppen a hétvégéig fokozzák a hangulatot, itt érkezik el több különböző folyamat (érzelmi és szellemi) tetőpontja. Szombaton a Hold a Vízöntő csillagai alatt, a Tisztítás Angyalának csillagterében jár, így érzelmeket, érzéseket tisztázhatunk, lelki rezdüléseket szabadon élhetünk meg. Intuíciónkon keresztül, érzéseken át súgnak most égi segítőink.
A Nap és a Vénusz ragyogó együttállása a Halak csillagképben, az Egység, a Végső Forrás felé sodró erőtérben történik meg, a visszaúszó hal fonalánál – a Vénusz a csillagszál felett, a Nap pedig alatta jár, így most a női minőség, az érzékiség, a vágyak ereje van nyeregben, más vonatkozásban ő a művészi tehetség, a zene, a harmónia, a bizalom és biztonság princípiuma. Az aranyló Nap tiszta rálátással, világossággal, cselekvő erővel támasztja alá mindezt, a visszaúszó hal pedig a múltból visszatérő, még le nem rendezett munkák, meg nem élt élmények és vágyak, el nem varrt szálak időminőségét üzeni. A Nap fényében világossá válik most az is, ami eddig kérdéses lehetett. Ragyogó nőiesség, sugárzó szeretet, cselekvő művészi alkotás akar most anyagba öntődni. Ráláthatunk saját működéseinkre emberi kapcsolatainkban, de akár a kiteljesedés élményét is megélhetjük. Ideje használnunk múltból hozott képességeinket, örökségeinket.
Vasárnap a Merkúr és az Uránusz együttállása hoz el számunkra meglepetéseket, váratlanságokat, már-már őrültnek tűnő, vagy a vélt korlátokat és lehetőségeket jócskán kitágító, szokatlan élményeket. Ideje van most tisztázó beszélgetéseknek, üzeneteknek, szellemi tágulásnak, különleges információk áramlásának. Mindez új tavaszt hoz a szívekbe, új utakon indít el. Fontos, hogy ebben a villámként cikázó szellemi erőtérben jól gondoljuk meg, mit mondunk és teszünk, kerüljük az elhamarkodott ítélkezést és döntéseket, viszont amit már nagyon sok ideje vágyunk, arra fordítsunk figyelmet.

Zentai Anna
asztrzozófus