2017. június 29. csütörtök

2017. június 29. csütörtök

angyalvirág

Az égiek most több ízben, több területen is felteszik nekünk a kérdést: vajon megtisztítottuk-e már magunkat, letettük-e már a terheket, kioldottuk-e már mindazt, ami az új korszak eljövetelét gátolja? Ha igen, akkor érkeznek az új lehetőségek, a gyarapodás, a bőség, a gazdagság állapota (mind lelki, érzelmi, mind anyagi szinten), ha nem, akkor még mindig itt a lehetőség, hogy tegyünk többet a jövőnkért.

A Hold ma végighalad az Oroszlán csillagkép testén, így az életöröm, az önuralom és önirányítás állapota folyamatosan hangsúlyos, 17 óra után azonban átlép a Szűz csillagzat alá, ekkortól a belső, lelki munkák felé fordul a figyelem, jön az elindulás, a lépések ideje. Belső világunkban dolgozni, rendezkedni, vetni és aratni, ettől kezdve időszerűvé válik.

A félelmek és a régi hitrendszerek meghaladásának lehetősége már most, egészen július első két hetéig velünk van, miközben tudatosodik, mi is jelenti az örök érvényű igazságokat, értékeket, értékrendet. Ihletet a Plútó erejéből meríthetünk, aki mélyről feltörő élmények által mutat rá arra, mik is azok a dolgok, amelyek igazán emelik a lelkünket.

Eseménydús a mai nap, de az élmények csak néhány órára vannak velünk – a nap első felében felismeréseket tehetünk, fontos következtetésekre és megoldásokra juthatunk, a nap közepe táján szenvedélyesség és lelki átalakító erő lesz jellemző, a végére pedig a hit és a bizalom megerősítése, a komfortzónából való kilépés lehetősége és érzelmi inspirációk is beköszönnek.

Pénteken áll együtt a Nap az Ikrek sarkával, az Alhena csillaggal, ami szintén érezhető már ma is – ideje igazán a sarkunkra állni a cselekvés szintjén és ha szükséges, jó irányba fordulni az életúton.