2017. június 28. szerda

2017. június 28. szerda

acskapu
Álmaink során a jövőről és a lelkünk mélyén rejlő titkokról kaphatunk üzeneteket. Az információk áramlása, a beszélgetések és az álmok is arra inspirálnak most, hogy a legtisztább érzéseinket szabadon megéljük.
A Hold továbbra is az Oroszlán csillagkép alatt vonul, a lélek uralása és a feltétlen szeretet áramlása időszerű. Érzékelhetjük, hol és hogyan vagyunk képesek irányítani a sorsunkat és hol adtuk át más, rajtunk kívül állló erőknek az irányítást – most megerősíthetjük sorsuraló, önirányító, életvezető képességeinket.
A Merkúr és a Mars együttállása a lelkiséget jelképező Hold uralma alatt, a Rák jegyében, az Ikrek Napkapujának legközepén történik meg, az esti órában (21:51). Az Ikrek középpontját jelölő csillag által most megtalálhatjuk a közös pontot, az eredendő forrást, az Egységet, a polaritásokon túl. A Merkúr a szellemiség, az intellektus, a megértés, a kommunikáció erejét adja, a Mars pedig az erő és akarat, a küzdelem, az új kezdet, de legfőképpen a szeretet nyílt kimutatásának energiája. Mindez a pénteken bepontosodó Plútóval való szembenállással együtt üzeni, hogy végre áttörhetünk olyan tudati korlátokat, önkorlátozásokat és félelmeket, melyeket régóta halogattunk és lépésről lépésre nyitogatunk. Lassan világossá válik, hogy az eddig valósnak hitt eszméken túl sokkal szebb és jobb ez a világ, mint hittük, csak tudomást kell szereznünk róla és kinyitni azokat az ajtókat, amelyek mögé eddig bezártnak hittük magunkat. Mélységeiben érthetjük most meg a világot, a járt utunkat, a dolgok eredetét, múltját és célját, jövőjét is.

Zentai Anna
asztrozófus