2017. július 25. kedd

2017. július 25. kedd

fel2

Csodálatos áramlásban telik a mai nap – a délelőtti-déli-kora délutáni órákban a Hold és a Merkúr együttállása jön létre az Oroszlán csillagkép szívénél, a Regulus csillagnál, amely a szeretet feltétlen áradásának erejét ajándékozza nekünk. Ez az időszak alkalmas bármely területen a beszélgetésekre, lelki kommunikációra, érzések kifejezésére, arra, hogy őszinte szeretettel forduljunk társainkhoz és melegséget adjunk, elvárások nélkül, tiszta szívből. Alkalmas arra, hogy érzéseinket tisztázuk és ki is mondjuk, világosan, érthetően. Mindezt nagy erőkkel, egyenességgel és bátorsággal támogatja a Nap és a Mars tovább közeledő együttállása, a Rák csillagkép megnyíló szeretetet jelképező ágánál (27-én egzakt). A Vénusz pedig most áll együtt a Bika szarvának csúcsával, az El Nath csillaggal, a Tejút Kapuja alatt, így különösen magasra emelő erőt jelent most a vágy, a bizalom, a testiség, a harmónia és egyensúly érzékelése, a párkapcsolatokban, vagy művészi munkában való megélések, megértések.

Most van ideje terheket letennni, korlátokat elhagyni, szabaddá válni, a lélek hívásaira nyitni, új, a lelkünket töltő minőségeket elindítani, elkezdeni.

Szerdára virradó éjszaka a Merkúr jegyet vált és átlép a Szűz jegyébe, saját uralmi területére. Elindul a szellemi-gondolati rendrakás, a rendező beszélgetések, a megértés ideje. A belső, szellemi önkimunkálás időszaka jön – önmagunk vizsgálata, megismerése, megértése. Most könnyebben észrevesszük, megértjük és szóvá tesszük azokat a dolgokat, amiket ideje rendbetenni, akár saját életünkben, akár másoknál is.