2017. július 18.

2017. július 18. kedd

ahajó

Hajnali álmaink különösen fontos üzenetet hoznak, egy szabadabb, boldogabb élet irányába segítenek. Hétfőn lehetőségünk volt meglátni, észrevenni, milyen negatív beidegződésekkel, programokkal, lehúzó tévhitekkel blokkoljuk magunkat és még ma is megsokszorozódott erővel tudjuk ezeket tisztítani, oldani. Ez a nap már könnyebb, inspiráltabb lehet, nagy lépésre késztetnek az égiek, annak érdekében, hogy rend, egyensúly, igazság és kiteljesedés legyen életünkben, hogy megélhessük az élet minden szépségét, jóságát.

A Merkúr az Oroszlán Napútra hajló feje alatt vonulva, folyamatosan segít, hogy egyre tisztább rálátással legyünk önmagunkra, múltunkra, jelen helyzetünkre. Ennek tudatában már képessé válunk kezünkbe venni és ott tartani az irányítást, kedvünk szerint teremteni a sorsunkat.

A Hold a Bika jegyében a lelki-érzelmi stabilitás megéléséről hoz üzeneteket, a Kos csillagkép alatt ugyanakkor mutatja, hogy érzékeljük a számunkra fényes és árnyas minőségeket és képesek vagyunk már szétválasztani azt, elindulni távoli, ám szép célok felé.

A mai nap elsősorban a párkapcsolatokról, megértésre, önkifejezésre, kommunikációra ösztönző erőkről, az élet élvezetének megéléséről, ennek érdekében tett lépésekre késztetésről, a tudás gyarapodásáról, hit és bizalom erősödéséről szól.