2017. július 10. hétfő

2017. július 10. hétfő

csók váll

Sorsfordító nap jöhet, minden tekintetben. Karmánk szerint a számunkra rendelt, visszatérő minőségekkel találkozhatunk, nagy fordulatok is zajlanak a belső világunkban. Az önismeret, a benső fény felfedezése most fontos.

A főbb csillagállások, melyek ma érik el csúcspontjukat, a következők: a Nap az Ikrek csillagképben együttáll Pollux vállával, a Merkúr a Rák csillagképben a Jászol csillaghalmazon vonul át, a Vénusz a Bika csillagképben a Bika fejénél, a Hyádok csillaghalmazba lép, a Mars pedig az Ikrek csillagkép béta csillagával, Pollux-szal áll együtt. A Hold a Bak csillagképbe lépve, az isteni minőségek meglátását teszi lehetővé lelkünk számára, a múltba tekintve.

Pollux fénye által eljön az ideje, hogy meglássuk, érzékeljük az örökkévaló, halhatatlan, időtálló minőségeket! Mindezt nagy erőkkel, cselekvően fel is vállalhatjuk, miközben a megértés megszületése megváltó erőt hoz lelkünk, tudatunk számára!

Mindeközben, a kora reggeli órákban (06:32) tetőzik a két sorsunk feletti uralmat jelképező erő, a Nap és a Plútó szembenállása. Egyik oldalon ott áll az erő, miszerint lelkünkből cselekednénk – másikon pedig a hatalom, mellyel sorsunkat megfordíthatjuk, ám ehhez át kell lépni önnön korlátainkat. Minden erőt megkapunk hozzá. Napközben már távolodunk az általuk érzékelt minőségektől. Estére a harmónia, a szellemi termékenység, a szép szavak és a szabadon megélt érzelmek veszik át a főszerepet.

 

Zentai Anna

asztrozófus