2017. január 09. hétfő

2017. január 09. hétfő

20170108_144153

Kitűnő alkalmunk nyílik arra, hogy fejlesszük megérző és metakommunikációs képességeinket. Olyankor, amikor látszólag, vagy könnyen összezavarodhatnak a dolgok, lehetőség van elővenni láthatatlan érzékeinket, intuíciónkat, belső antennáinkat, és ha szavakkal nem sikerül érteni, akkor érdemes kipróbálni a ráérzékelést és az önzetlen szeretetet.

A Nap és a Plútó távolodó együttállása továbbra is idejét mutatja felsőbb tanítások által, működések egészére való rálátásnak, újító eszmék általi nagy erőkkel való együttműködésnek, változásnak. Mostanában derül ki, vajon tudjuk-e működtetni a való világban is azt, amit eddig tanultunk? Ha az égiek megpróbálnak, legyünk hálásak nekik, hiszen minél nagyobb az erőpróba, annál nagyobb lehetőséget ajándékoztak nekünk – és mindig csak annyit, amennyit elbírunk.

A Hold a Bika csillagkép alatt jár ma, estére Nimród íja alá is ér, a Vénusz pedig ma áll együtt a Vízöntő Sadalachbia csillagával. A termékeny tisztaság ideje ez, amikor termékeny erőink sorsunk teremtésének szolgálatába állva, sokszoros erővel érvényesülnek. A Sadalachbia segít felvenni a kapcsolatot az égi szférákkal, segít meghallgatni kéréseinket, és tudatosan tartani azt, hogy a jelen állapotunkban is csupán átutazók vagyunk. A Vízöntő első korsójának fényes csillagainál a Vénusz a múltunkban megélt, onnan hozott fájdalmakat, súlyokat segít kitisztítani, békét és harmóniát lelve a lélekben. Azoknak, akik még nincsenek tisztában igazi vágyaikkal, életük valódi céljával, kiteljesedésük igazi kulcsaival, azoknak most érdemes elmerengeni, meditálni e minőségeken.

Zentai Anna