2017. augusztus 23. szerda

2017. augusztus 23. szerda

angyali

Álmainkból nagy erőt meríthetünk ma. Megújulásra, változtatásra és szárnyalásra sarkallnak. A délelőtt folyamán ideje észrevenni és figyelmünk középpontjába helyezni azokat a dolgokat, amelyek valóban értékesek, fontosak, boldogítóak a számunkra. A félelmek meghaladásával csodás eredmények érkezhetnek, de ehhez szükséges, hogy merjünk az eddig megszokottól eltérően cselekedni, érezni. Az esti – késő esti órákban kellemes, lágy, finom érzések találhatnak ránk – párkapcsolatról és családi ügyekről jöhetnek felismerések.

A Hold a nap első felében még az Oroszlán csillagképben jár, így a szeretet állapota (a puszta életörömtől kezdve a szerelem, a szeretettel alkotás, a társaink és önmagunk szeretete mind ide tartozik) van jelen, majd 13 óra után átlép a Szűz csillagképbe, így új kezdetekről, a múlt rendezéséről, belső, lelki munkákról szól a nap többi része.

A Vénusz ma lép a Rák csillagképbe, hangsúlyossá kezd válni a szeretettel való megnyílás, a befogadó szeretet. A Rák, mint saját belső templomunk, az önazonosságról, lelki hazatalálásról szól. Egyszerre hozza azokat a helyzeteket, amikor a lelkünknek jóleső dolgokra lehetőségünk lesz megnyílni (csak egy kis bátorság szükséges hozzá) és azokat a vizsgákat is, amikor a még bennünk lévő bizonytalanságok kitükröződéseként olyan helyzetekkel találkozunk, amit nem jó befogadnunk, hiszen ez esetben igaz önvalónkat veszítenénk el.