2017. augusztus 01. kedd

2017. augusztus 01. kedd

benne

A felismerés, a megvilágosodás, az elengedés és leválasztódás ideje van!

A Mars ma vonul el a Jászol csillagkép alatt, amely a belső fény születésének helyszíne, a megváltó világosság eljöttét üzeni tudatunk, lelkünk számára. A Hold pedig, több más bolygóval kapcsolódva, a Skorpió ollója alatt haladva segít, hogy végre megszabaduljunk mindattól, amivel lelkünk szerinti teremtéseink ellen dolgoztunk eddig!

Álmaink és a délelőtti órák idején a Mérleg csillagképben halad még a Hold (a régiségben még ez volt a Skorpió ollója, amely a magasabb szintre lépés előtt az ahhoz méltatlan minőségek levágását jelképezte). A jövőre érzékelhetünk rá lelkünk finom rezdülései, intuitív sugallatai által.

A reggeli órákban erős lelki-érzelmi impulzusokat kapunk, hogy felismeréseink megszülessenek, hogy elfoglaljuk helyünket ott, ahol az van. A délutáni órákra tetőződik az eddig élt korszak befejezésének, lezárásának folyamata (még intenzívebben tapasztalaóhatjuk ezt augusztus 3-án, 4-én). A Vénusz Nimród elengedő kezénél és az Ikrek továbblépést jelképező lábainál halad, így alkot tanító jellegű aspektust a Holddal, így ez is a múlt lehúzó, még visszatartó minőségeinek elenngedését, a nem boldogító dolgoktól való szabadulást üzeni, segíti. 15:45 és 19:45 közötti órákban bátran engedjünk mélyről feltörő érzéseknek! Ezek most éppen azért szabadulnak fel, hogy ami még rossz érzés, annak tudatában legyünk és kitisztítsuk, hogy megszabaduljunk félelmektől, kicserélve azt valódi álmaink pozitív jövőképeire!

Szerda reggel az Uránusz, a tudattágító, tisztító erők planétája irányt vált és az égbolt fényes csillagaival kezd együtt haladni, a karmikus hétköznapi haladás ellenében. Ennek áldásos erejét mmost kihasználhatjuk, terheink letételéhez, felszabadulás, szabadság megteremtéséhez, korlátlan lehetőségeink tudatosításához, váratlan, különleges élmények megéléséhez.

4-én pénteken este lesz egzakt a Jupiter és a Plútó kaput nyitó, racionalizáló kapcsolata, amely által most konkrét lépéseket tehetünk a jövőnkért, a teljességért! Hitünket, önbizalmunk és életkedvünk erejét gyógyíthatjuk, erősíthetjük. Nagy átalakításoknak, megújulásnak kedvez ez a hét!

 

Zentai Anna

asztrozófus