2017. 02. 27. – 03. 05. – A 9. hét csillagüzenetei

2017. 02. 27. – 03. 05. – A 9. hét csillagüzenetei

a deviant art

Csodák hete következik – nagy erőkkel érkeznek már a tavasz energiái, letisztulnak a bennünk élő gondolatok, élethelyzetek, mélyről feltörő érzések és érzékelések keríthetnek hatalmukba, az intuitív képességek tisztulnak és erősödnek, teremtő, új korszakot indító vágyak, feszültségek, inspirációk rezegnek a levegőben. A Nap a Vízöntő csillagképben, annak is a jövőt tisztító, jövő felé irányuló csillaghullámánál jár ezen a héten.

HÉTFŐ – Éjszakai álmaink idején a múlt köszön vissza – ha tudunk egyáltalán aludni ezekben az erőteljes, aktív szellemi energiákban. A Mars és az Uránusz együttállása a visszaúszó hal fonalánál a múltból visszatérő minőségeket repíti vissza. Akarat és korlátlan lehetőségek, küzdelem és szabadság, tűz és villámcsapás erejei egyesülnek. Délután a Mars Jupiterrel való szembenállása is egzakttá válik, két elv egymással való kiegészülésének igénye, a kapcsolatok bölcs kezelése, az egyensúly megtartása, a kívülről jövő tanítások és az új kezdetek, a kitörés energiái fűződnek egymásba. A Hold ma belép a Halak csillagképbe, így lelki-érzelmi és családi dolgokban szintén visszaköszön a múlt.

KEDD – A Hold a Halak csillagképben főként a múltból visszatérő minőségeket, képességeket, érzéseket, lehetőségeket szólaltatja meg lelkünkben. Lelki erőt érezhetünk magunkban.

SZERDA – Hajnali álmaink idején a Hold és a Vénusz érzéki-érzelmes kapcsolódása mély lelki üzeneteket hozhat el. A nap folyamán érdemes nyitottnak lenni a változásra, újító képességre, szenvedélyességre. Az esti órák még nagyobb erőlökettel érkeznek lélek-szinten, új minőségek indulhatnak el.

CSÜTÖRTÖK – Hajnali négy óra tájban egzakt a Nap és a Neptunusz együttállása a Halak jegyében, a Vízöntő csillagkép jövőbe ömlő vize alatt. A szeretet, a szív ragyogó, mindent megvilágító fény-ereje egyesül a lélek és tudat leges legmélyebb terével, az érzékfeletti érzékelést megszólaltató, Minden Egységet jelképező Neptunnal. Tisztán és világosan ráláthatunk a legmélyebb titkokra, erőnek erejével merülhetünk a lélek és tudat mélységébe. A Hold eközben a Kos csillagkép alá érve, távoli, szép célokat csillant fel a lélek számára, melyekért tudatossággal, szellemi erővel dolgozhatunk.

PÉNTEK – Megint csak álomidőben válik egzakttá a Jupiter és az Uránusz bolygók szembenállása. Egyik oldalon az igazság, a hit, bizalom és tudás ereje, másikon a tisztító, felszabadító, kitágító erő áll. Kapcsolatokban új kezdetet, új időminőséget, szellemiekben letisztulást, az eddig igaznak hitt dolgokból, hitrendszerekből kitágulást, hirtelen és váratlanul beütő élményeken át a szeretet elvének kiterjedését hozza el.

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Deviant Art