2016. február 09.-10.

Február 09. kedd – 10. szerda 
A Vénusz még a megújító erejű Plútó hatóköréből távolodik, ugyanakkor már egyre közelebb kerül a Merkúrhoz. Mindketten a Nyilas Tejútról leérkező részénél haladnak a napokban, így a már felvett magas szintű energiák, a megszerzett, lehívott magas tudás hétköznapokba való lehozatala, kiárasztása időszerű.
Kedden a Hold a Vízöntő csillagképben haladva, a tisztítás és szabadság üzeneteit közvetíti a lelkiségen keresztül. Szerdán a jövőért történőtisztulást követően már a Halakba lép és megkezdődhet az elmúlt időszak összegzése, a még meg nem oldott helyzetek visszatérése, a múlt előhívása, az Egység és Hazatérés érdekében.
Szerdán a reggeli-délelőtti órákban teljesedik ki, de napokon át érzékelhető a Vénusz és a Jupiter felemelkedésre ösztönző, inspiratív ereje. A Vénusz, a termékenység és az érzékek vágyereje, a Földön megélhető testi megélések örömeként, hívásaként van jelen. A másik oldalon a Jupiter a kapcsolataink szeretetteljes, őszinte, igaz, bölcs működtetését jelképezi, egyben hitünket és az élet tanításait is – most a Szűz múlttól elrugaszkodó részénél az eddigi magatartásformáktól való elválást, a nagy elindulás idejét üzeni. Mindahhoz, hogy a vágyott örömöket megéljük, most változni is tudunk, hogy megnyíljunk, beengedjük azokat. Párkapcsolatokban ezek a napok kellemes, szép megéléseket, a kapcsolat fejlődését, akár törvényesedését is adhatják. Az anyagi élvezetekben az istenivel való kapcsolódás élhető meg. 
Inspirációt kaphatunk arra, hogy művészi-kreatív formában anyagba öntsük, ami a felsőbb szférákból leérkezett számunkra, vagy arra is, hogy a felvállalt tanítások által nagyot lépjünk, nekiinduljunk a nagyobb munkáinknak, feladatainknak. Érzelmekben és vágyak megvalósításában a lépcsőzetes, folyamatos, fokról fokra való haladás segít.

ZenTaiAnna