2016. április 04.

Április 04. hétfő – A Nap (cselekvő én) és az Uránusz (tudattágítás, tisztító erő, szabadság) közelítő együttállásának idejében vagyunk. A Mars és a Szaturnusz a Skorpió csillagkép ollójától, a Kígyótartó gyógyító erejével fűszerezve, a Plútó pedig az égi tudást lehozó Nyilas alatt járva kerül kapcsolatba ezzel az együttállással. Mit jelent mindez?
Áldás van minden olyan tevékenységünkön (legyen az gyakorlati, vagy belső, spirituális cselekvés), amely arról szól, hogy egy adott területen való megrekedésünkre gyógyulást találjunk, megismerve saját belső működéseinket, mélységeinket. A Nap és az Uránusz mellett a Merkúr is jelen van, így sikerülhet már megfogalmazni is olyan állításokat, amelyek eddig nem tisztultak le. Ez is közelebb segít a megoldáshoz. A régről eredő, tudat alatt működő féltések, félelmek levágása a tisztulás és felszabadulás örömét hozza el. Hiszen milyen jól esik megszabadulni és új szemszögből tekinteni a világra, még tágabbnak és végtelenebbnek látni, mint addig! 
Meglehet – amiről azt hittük, hogy szűk keretekre szabott, arról kiderül, hogy a határtalan lehetőségek tárháza. A félelemre egy cseppnyi okunk sincs – a félelem csupán egy téves belső hiedelemből, rögzülésből ered és csak bennünk létezett eddig – de belső kutatásunk alapján most rálelhetünk arra, hogyan is oldjuk ezt fel önmagunkban.
Most érdemes elővenni és felszínre hozni a félelmeinket, merni elmondani, megbeszélni! Érdemes nyitottnak lenni egy másfajta látásmódra, hiszen ez a gyógyulást hozhatja magával!
ZenTaiAnna

Kép: celiabasto.tumblr.com