2016. április 02-03.

Április 02. szombat – 03. vasárnap – Pénteken és szombaton megkaphatjuk azt a tudást, azokat az információkat, amelyek nagy része vasárnapra kerül megértésre és beépülésre a tudatban. Szombaton meglehet, hogy látszólag nem történnek nagy dolgok, nagy megélések, meglehet, hogy még csak kérdések vetődnek fel, az is lehet, hogy már fontos válaszok is jönnek – de vasárnap történhet meg az, hogy igazán összeérik bennünk a tudás, megértésre, összegzésre kerül sor.

A Hold a Vízöntő jegyében jár a hétvégén, ez fogékonnyá tesz bennünket minden új és szokatlan élményre, befogadóvá válunk az eddigitől eltérő gondolatokra – és ez nagyon jó, hiszen bármiben szeretnénk fejlődni, éppen ezekre az új, tudattágító élményekre és eszmékre van szükség.

Tisztíthatjuk az anyai és női mintákat is. De ideje van konkrétabban felvállalni igaz önvalónkat, a bennünk rejlő értékeket és a küldetésünket, vagy az éppen aktuális hétköznapi feladatainkat, amelyek megoldása is megkönnyebbüléssel jár, akár már vasárnaptól. Vasárnap már a múlt terheinek letétele, a felszabadulás szele érinti a szellemi szinteket is.

 

Vasárnap délelőtt a koncentrációs, délután a meditációs és vizualizációs gyakorlatoknak lehet hasznos eredménye. Ez a nap mindemellett sok kellemes élményt hozhat, és folyó ügyeinknek lökést adhat. Ideje töltekezni, gyógyulni, tisztulni, örülni, lelkesedni, tűzbe jönni, kinyílni – folytassa mindenki maga ezt a sort, azzal, amit vasárnap délután tapasztal! 🙂

 

ZenTaiAnna