2016. május 31.

Május 31. kedd

twinflamesignes pcom

A Nap és a Vénusz együttállása az Aldebaran csillaggal még él, ugyanakkor a két égitest már a Bika szarvain emelkedik a Tejút irányába. Belső, szellemi küzdő erőket hívhatunk életre, hogy egy magasabb minőségbe emelkedhessünk. A női működésekre, a párkapcsolati működésekre, illetve vágyainkra is tiszta rálátásunk nyílik e napokban, a harmónia cselekvő megvalósításán dolgozhatunk.
Keddre virradó álmainkban egy magasabb, égi igazság mutathatja meg magát. Átalakításra, megújulásra kapunk ösztönzést. A mostanában zajló, nagy lelkesedéssel ellátó, anyagi gyarapodásra, biztonságteremtésre és felelősségvállalásra is inspiráló folyamat fontos állomása ez.
Délután és este a női-anyai minőség harmonikus megélése, megértése, lelki dolgok elengedése időszerű. A Hold ma a Kos tüzes, energikus jegyében jár, így intenzív érzelmi életre számíthatunk, mögötte pedig a Halak csillagkép ragyog, vagyis mindezek hátterében a múltból hozott erők és képességek vannak segítségünkre. Az elengedés-újrakezdés motívuma is tovább oldódhat.
ZenTaiAnna
Kép: twinflamesignes.com