2016. május 28.-29.

Május 28. szombat – 29. vasárnap

apn

Szombaton napindításként és a délelőtti órákban máris olyan bevillanásokat, égi üzeneteket kapunk, amelyek segítenek előrelépni utunkon. Kitűnő ez a délelőtt az elengedésre, a megbocsátásra, a tisztázásra, az oldásra és bármilyen tisztító tevékenységre.
A Hold még ma is a Vízöntő jegyében jár és a Vízöntő csillagképben is, így ez a nap minden területen, minden értelemben a szabadulásról, a tisztításról szól. Bármi húzott vissza eddig, bármi terhelt le, bármi nyomta a lelkünket, bármi volt, ami miatt nem láttunk vagy értettünk tisztán – ezektől ma mind megszabadulhatunk. Könnyed, izgalmas nap lehet ez, amikor abszolút fogékonyak vagyunk az újra és a különlegesre. Késő este ér csak a Hold a Halak jegyébe, ami már elmélyültebb időszakot hoz – vasárnap ideje jön, hogy összegezzük az utóbbi napok-hetek élményeit, eseményeit, megéléseit és leszűrjük belőle a tapasztalatot. Ez azért is fontos, mert ez alapján tudunk majd újra építkezni.
A vasárnap több kihívást és próbát is tartogat számunkra – előre visz azonban, ha nem hárítjuk a nehézségeket, hanem elébük állunk és teljes szívvel-lélekkel beleengedjük magunkat a megélésekbe, élményekbe – a megoldások ebből fognak kinőni. Soha nem az adott helyzetben felmerülő konkrétum a kérdés – hanem az, hogy miért találkozunk épp ezzel a helyzettel és mit tudunk megtanulni belőle, amitől igazán emberré válunk.
18 és 22 óra között rendkívül mély és intim beszélgetésekre, információáramlásra számíthatunk. A lélek, az érzelemvilág, a mély tudat működéseit van ideje megérteni és bizony, beszélni is van idő arról, amitől a leginkább tartunk, amit talán félünk kifejezni. Most külső befolyás nélkül, érdemes igazán önmagunkat adni, ez old meg kényes helyzeteket! Figyeljünk ma is az egó játékaira! Az igazság elrendeződése, saját komfortzónánk bátor elhagyása, valódi értékeinkre ébredésünk, a kapcsolatban mindkét oldal működésének tisztán látása mind e folyamat részeit jelentik! A megoldás az, ha még az eddigieknél is mélyebben merünk szembenézni az elme lehúzó játékaival, ha még mélyebbre ásunk és megbeszéljük, ami fontos a számunkra!
ZenTaiAnna