2016. május 25.

Május 25. szerda

aaaez

A mai napon az égi csatornákból bőséges áramlásban árad ránk a tudás, az isteni erő. A Hold a Tejút nyílásánál halad el, lelkünkön, érzésvilágunkon át így a földinél magasabb minőségű információ juthat hozzánk. Hétköznapi szinten mindezek mellett most jól érzékelhetjük komfortzónánk határait, amelyek bizony, csak a tudatunkban léteznek. Minden fizikai érzékelésük kivetülés, ami elillan, ha magunkban megfejlődtük, túlnőttük őket.
Álmaink idején magasabb igazságokra és férfi-női működésekre kapunk rávilágítást. Bármilyen magánéleti kérdésben most segít, ha kicsit felülemelkedve és eltávolodva a helyzettől, megérteni próbáljuk azt, hogy miért olyanok a dolgok, amilyenek. Mert oka és értelme mindennek van – emberi és isteni értelemben is.
A Vénusz éppen Napkelte környékén kel fel a horizonton, a Mars ugyanakkor merül a mélybe- így a női erő és az ősbizalom ébredését élhetjük meg! Mindazok a veszteség- és bizonytalanság-élmények, amelyek az elmúlt időkben értek bennünket, segítve és oldva lehetnek ezzel az energetikával. Egyik oldalon az ösztönök világába merülő, nemesítő belső küzdelmek, másikon az ébredő termékenység és virágzás áll! Ébredések történhetnek bennünk, amik új és magasabb szintű emberi kapcsolódásokat indítanak el.
Délután a Hold és a Plútó együttállása a mélységekből magasba lendülő lelki erőt mozdítja meg – érzéseinket megújíthatjuk, lelkünket regenerálhatjuk, készen állva a minőségi változásokra.
A mai nap másik mottója lehet az is, hogy csak fejben tudni valamit nem elég. A tudás alkalmazás nélkül olyan, mintha nem is lenne. Most kiderülhet, mennyire tudjuk élni az eszméinket.
ZenTaiAnna

(Tanoncoknak: Vénusz-Mars szembenállás május 25-én, 04:39-kor,
Hold-Plútó együttállás 25-én 16:21-kor,
Jupiter-Szaturnusz kvadrát május 26-án, 14:27-kor)