2016. május 24.

Május 24. kedd

examiner pcom

A Vénusz az Ikrek jegyébe lép, így érzelem és értelem találkozik a mai napon. Mögötte csillagképileg a Bika csillagzat és a Fiastyúk csillaghalmaz ragyognak -a termékenység bolygója az ég legtermékenyebb részén igen rendkívüli időszakot ígér! A béke, a harmónia minőségét hozza el a szellemi-intellektuális szintekre és az emberek közötti kapcsolódásokba, információcserébe. Ideje jön, hogy megtapasztaljuk az érzelmek és érzékek, az emberi működések különböző oldalait, illetve megértsük az egyszerű, hétköznapi emberi működéseket. Termékeny időszak ez írásban, szellemiekben.
A Vénusz ezzel együtt már szemben áll a Marssal (kedden egzakt), így a férfi és női minőségek egymásnak feszülő, egymással kiteljesedni vágyó erejét is megéljük. Szellemi küzdelem és bőségáramlás, akarat és bizalom, az igazságért való harc és a megértő béketűrés tud egyensúlyba kerülni, ha engedjük.
A Hold a Tejúton jár, felette a Kígyó Farkának Tejút-barlangba hatoló csillagai intenek arra, hogy ösztönerőinkkel most a saját jövőnket nemzzük és hamarosan ennek gyümölcsét vehetjük magunkhoz!

ZenTaiAnna

Kép: examiner.com