2016. június 20.

Június 20. hétfő

whenindoubtdo.blogspot p com

Komoly lehetőséget hoz el ez a nap emberi, lelki-szellemi értelemben is számunkra, így érdemes különösen figyelni arra, mi történik bennünk, a belső világunkban, elcsitítani a külső zajokat és elmélyedni az önismeretben! Amellett, hogy most töltekezünk fel igazán a Fény Erejével, az emberi kapcsolatok, a különböző személyiségek és utak megértése, önmagunk megfelelő kinyilvánítása most fontos mindebben.
A Merkúr egészíti ki most egy teljes, nagy négyszöggé a Jupiter, a Neptunusz és a Szaturnusz aspektusait, illetve ma 13:03-kor teljesedik ki a telihold is – a Nap ekkor az égbolt tetején, a Zeniten áll a Vénusszal, a Hold pedig az ég mélyén. Ösztönerőink kézben tartása fontos, mélyről felszínre jövő minőségekkel találkozhatunk, legyünk tudatosak erre! Épp azért történik ez, hogy megtanuljunk bánni velük és a javunkra fordítani a bennünk dolgozó energiákat. Ideje lehet utat választani, magasabb minőségű életvitelt, dolgokat felvállalni, igazi vágyakat követni és nem utolsó sorban: megkérdőjelezhetetlenül hinni! A hit óriási erő, meglehet, hogy valami azért tud majd gyorsan, könnyen megvalósulni, mert nem kétkedünk már, hanem hiszünk benne, így a teremtő erők anyagba öntődnek, a kísértő félelmek pedig már nem tudnak megingatni.
Új évkör is kezdődik: éjfél után 35 perccel a Nap a Rák jegyébe lép, megtörténik a nyári napforduló, ami most erőteljesen hozza a Hazatalálás idejének üzenetét! Ez elsősorban belső minőségként fontos, minden szinten és értelemben.
ZenTaiAnna

Kép: whenindoubtdo.blogspot.com