2016. június 18. – 19.

Június 18. szombat – 19. vasárnap

d-cadou p com

 A Szaturnusz és a Neptunusz kaput nyitó fényszögében ez a hétvége megadja nem csak a pihenés és befelé figyelés, hanem az önfejlesztés lehetőségét is. Csak tegyük fel a kérdést a szaturnuszi oldalról: vajon életképes az az eszme, az a gondolat, az az igazság, amit képviselek? Ha igen, akkor Egység van (Neptunusz) és nem kétség, nem széthúzás, nem önzés, nem illúzió.

A Hold a Nyilas jegyében, a Skorpió és Kígyótartó csillagképek alatt a magasabb igazságokra való ráérzékelést és a gyógyító erők működtetését segíti, lelkünkbe való mélyebb betekintés mellett. Vasárnap hajnali álmainkban hozhat fontos üzeneteket. A Nap vasárnap halad el a Betelgeuse csillag felett, ami a magasabb, isteni minőség felvállalásának idejét mutatja! A Vénusz ugyanakkor az elengedés és továbblépés (belső) meglépését teszi lehetővé.

ZenTaiAnna

ui.: Az értelmezés és a bölcsülés kedvéért – a felvállalás ideje nem úgy működik, hogy én azt akarom, hogy valaki vállaljon fel valamit és azt várom, hogy ez megtörténik, aztán ha nem történt meg, azt mondom, hogy nem jött be! A felvállalás ideje azt jelenti, hogy konkrétan ideje van a felvállalásnak és az Univerzumot hidegen hagyja a tudatos belemagyarázás, ez így is, úgy is működik, de nem úgy, ahogyan azt akarjuk, hanem úgy, ahogyan annak lennie kell. Javasoltabb egyszerűen figyelni, nyitva hagyni a szemeket és a tudatot és észrevenni, érezni azt, hogy nekem, itt és most, mit van ideje felvállalnom (és így van ez minden más időminőséggel is).

Kép: d-cadou.com