2016. június 14.

Június 14. kedd

playbuzz 2

A Nap ma halad el a Meissa csillag felett, vagyis most kerül Fénykorona Nimród fejére! (Ne csodálkozzunk, ha a hétköznapok szintjén is a korona szimbólumával találkozunk!). A fej fölé emelt fény, a szellemi szinteken megjelenő világosság, az égiekkel a fényben való kapcsolódás is egyben, szellemi összeköttetés a szférák között.
Ráadásul a Nap most a tisztító erők és a magas szellemiség Uránuszával kapcsolódik, ami nagyjából olyan helyzet, mint amikor a királynak az udvari bolond ad jótanácsot. Érdemes hát figyelmet fordítani az érdekes, különleges, átlagtól eltérő meglátásokra, ideje van megvilágosodásnak és letisztulásnak, bármely területen. Érdemes elővenni az eddig tisztázatlan kérdéseket, mert most kaphatunk egyértelmű és világos választ mindenre, ami egyben a megkönnyebbülés felszabadító élményét is elhozza.
Napközben érdemes a (lelki) kihívások elé állni és változtatni, ha épp erre adódik lehetőség. A Hold a Szűz csillagképnek most már a jövőbe lépő, átérkező részénél halad, így ma a jövőn dolgozhatunk, a (főleg belső) rend megteremtése már az elkövetkező időszakot építi. Szerdára virradó álmainkon át kapunk majd bebocsátást az Angyali Dimenziókba (Hold-Spica együttállás éjfél után).
ZenTaiAnna