2016. június 11. – 12.

Júniua 11. szombat – 12. vasárnap

dontcallmebetty.tumblr pcom

Ezen a hétvégén érdemes a múlt tükrében mélyebb önismeretre szert tenni, döntéshelyzetekben a belső hangra, a szívre hallgatni. Szombaton előkerülhetnek a családi karma kérdései, a felvállalás, az együttműködés, a hit, a bizalom, a felelősség minőségei. Délután kicsit összecsaphatnak a hullámok, amelyek valójában tisztító, felfrissítő erőket hoznak, ismét felszínre kerülhet a tudatalattiban rejtegetett oldani valók egy része, estére pedig csillapodhatnak a kedélyek és a megbocsátás, az engedés, a bizalom, a megértés, a lelki rendrakás óráit élhetjük. A Nap most halad el a Bellatrix csillag felett (lásd az előző írást), a Vénusz pedig az Orion-öv fölé ér – minden téren hangsúlyossá válik az egyensúly megteremtése.
Vasárnap fontos dolgokban állhat össze a kép előttünk, megértésre kerülnek emberi kapcsolatok, érzelmi működések. A nap első felében a megértés, a különbségek megértése, a szeretetteljes közlés fontos a kapcsolódások során. Délután érdemes meditálni, tisztító-oldó szertartást végezni, vagy olyan tevékenységet, amelynek során felszabadulnak az érzékek, a vágyak, a női energiák. 17:13-kor egzakt a Vénusz és az Uránusz megértést, tisztítást és újítást támogató aspektusa, amely segít nyitottnak lenni más megoldásokra és eszmékre is, mint amelyekhez eddig ragaszkodtunk.
A Hold az Oroszlán csillagképben halad, vasárnap délután ér a Szűz csillagai alá, egyébként pedig a Szűz jegyében jár, így az egész hétvége kedvez a külső-belső nagytakarításnak, rendrakásnak, egyéb aprólékos munkáknak. Vasárnap éjszaka a Merkúr az Ikrek jegyébe lép (saját uralmi területe), így estétől már érezhetjük, hogy intenzívebbé válnak a kommunikációs csatornák, szellemileg, de akár fizikailag is több mozgás, aktívabb élet vár ránk.
Egy javaslat, ami épp ide kívánkozik: változtatni, segítő eszméket és energiákat befogadni nehezen lehet úgy, hogy a megszokott környezetünkben vagyunk. Ha csak várjuk a változást, de nem fejtünk ki érte semmilyen energiát, még ki sem lépünk otthonról, vagy nem hagyjuk el legalább a falu/város határát, akkor hiába. Jobb menni és tenni ahhoz, hogy valami ránk találjon. Jobb, ha engedjük magunknak a környezetváltozást, mert így a gyógyulás is könnyebben megtalál, a régi rögződésekből is könnyebben ki tudunk lépni.
ZenTaiAnna