2016. július 15.

2016. július 15. péntek

ana-rosa p tumblr p com

Ez a nap most a csillagállások szempontjából lesz fontos tetőpontja az éppen zajló folyamatoknak. A Nap most halad el az Ikrek csillagkép Pollux csillaga alatt (ez különösen a déli órákban érezhető). Pollux a halhatatlan, örökkévaló, időtálló, isteni oldal képviselője, így általa most tapasztalhatjuk, felismerhetjük, átérezhetjük, mi is jelenti számunkra ezt a minőséget. A hosszú távra szóló dolgoknak van most ideje. A Nap fényében tisztán ráláthatunk az isteni oldalra, az örök értékekre.
A Vénusz együttáll már a Merkúrral, így az emberi kapcsolatok – párkapcsolati működések megértésének, művészi önkifejezésnek, szép és kellemes megnyilvánulásoknak van ideje. Az Altarf csillag alatt halad ma el a Vénusz, ez a Rák csillagkép megnyíló ágának legfényesebb csillaga, a Tekintet ereje. Erő és szeretet rejlik most a tekintetekben és ideje megfontolni, hova is irányítjuk figyelmünket, hiszen ami most fogadásra kerül bennünk, az kezd növekedni és élni a jövőben. Legyen ez az a minőség, ami a szívünkből jövő!
Késő délután és este megjön az inspiráció mindezekre – közölni, megnyilvánulni, megbeszélni, befogadni, szívünk szerint cselekedni.
A Hold álmaink idején még a jövő igazságait mutatja meg, napközben pedig már a Skorpió és a Kígyótartó csillagképek alá érkezik. Ideje még mélyebb szintek felé fordulni, megkeresni a látható mögötti láthatatlant, a belső okokat, indítékokat, működtető erőket és a legmélyebb érzéseinkből kiindulni ezután. Ideje van gyógyításnak, erőink bátor, tudatos működtetésének is.
ZenTaiAnna

Kép: ana-rosa.tumblr.com