2016. április 22.

teli_1461488576

Április 22. péntek – A Nap éppen most ér a Kos csillagkép feje alá, miközben a Hold az Angyal csillagai alatt halad. Így állnak egymással szemben ma reggel – vagyis teliholdra ébredünk. Egyik oldalon a tudatosodás, a szellemi akaraterő jelenik meg, másik oldalon pedig az angyalok sugallata, érzéseinken, lelkünkön keresztül. A Hold mágikus kapcsolatban áll a Plútóval is, így nem csak óriási lelki erőt nyerhetünk e teliholdból, de a magasabb szférákból is kaphatunk üzeneteket.
A Merkúr a Kos és a Bika egymást átfedő, nemző részénél jár, így a szellemi termékenység is jellemző e napokban – teremtő gondolatainkra figyelünk!
A késő esti órákban a Vénusz és az Uránusz együttállása történik meg a visszaúszó hal fonalán, ez által felszabadíthatók az érzékek, a nőies energiák, a vágyak, az az oldalunk, amely képes meglátni mindenben a szépséget és megérezni a bizalmat. Éveken átívelő, vagy az utóbb eltelt életkorszakra vonatkozó, karmikus kötéseket, súlyokat tehetünk le. E felszabadulás új tavaszt hoz a léleknek, letisztulást és teljes megértést a kapcsolatoknak.
Erős élményeinkben keressük ennek analógiáit, akár hirtelen, váratlan, az eddigi szűk kereteinket kitágító megélésekben! Ideje másképp szemlélni dolgainkat, önmagunkat. Mindez minőségi átalakulást hozhat, ha engedjük, a hit, a bizalom, az optimizmus, a türelem és az alázat minőségei pedig segítik a folyamatot.
ZenTaiAnna