2016. április 21.

webneel_design_inspiration_1461178304

Április 21. csütörtök – A Nap a misztikus folyó (Eridanus) legnagyobb kanyarulatánál jár, a nagy sorsfordulatok idejét éljük. Alatta a Cet csillagzat Mira csillaga, saját belső ösztönvilágunk kap megvilágítást.
„Életünk fontos döntéseikor nem csendülnek fel fanfárok. Rendeltetésünk csendben ad magáról jelt.” (Agnes DeMille)

A Hold a Szűz csillagkép Angyal csillagai alá érkezik. 14 óra környékén halad el a Spica csillag alatt, ezzel a rítussal átlépi az Angyali Birodalmak kapuját. Mindez szellemi-kommunikációs szinteken lesz érzékelhető, vagyis angyalainkkal hirtelen megindulhat az információáramlás, gondolatokat közvetítenek, szavakat, jeleket súgnak nekünk. Ettől kezdve felerősödik az angyali jelenlét és lelkünk tiszta, nemes minőségek felé törekszik.
„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog, de aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.” (Alphonse de Lamartine)

Pénteken tetőződik egy karmaoldó, kötésektől megtisztító folyamat, amelyet már ma is erősen érzékelhetünk – lélekben már ott vannak azok a belső lépések, munkák, melyeket a jövőnkért teszünk, ugyanakkor a tiszta lappal történő új kezdet is már előttünk lebeg. Nem a lezárás – a tisztulás, az oldás, a szabadság ideje ez. Ha még késlelteti valami az elindulást, akkor segítsük a folyamatot tisztító szertartással, imával! Egy Nő ösztönösen érzi, hogy mit kell tennie, mikor kell gyertyát gyújtania, hova kell segítő talizmánt, ásványt helyeznie, milyen zenével kell a teret hangolnia.
ZenTaiAnna

Kép: Webneel Design Inspiration