2016. április 20.

kerti_1461091752

Április 20. szerda – A Hold a Mérleg jegyében, a Nap a Bikában halad, így a Vénusz uralja a mai napot. Ideje van a régi kötéseket, rögzüléseket letéve, feloldva, nyitni az újra és a jobbra, elkezdeni olyan dolgokat, amelyekben a harmónia, a szépség, a vágyaink, a béke és az egyensúly dominálnak.
A Természethez most még közelebb érezhetjük magunkat, a földdel, a növényekkel, virágokkal való foglalkozás különösen fel tud tölteni. A fáradtságot, a kimerültséget és legyengültséget gyógyítani tudja a friss levegő, a tág és szabad tér. Különösen a nők számára, de minden ember számára fontos lehet, hogy időnként feltöltődjön a Természetben, vagy olyan tevékenységek által, amelyeket szeret művelni, amelyet végezve eltűnik az idő. Mindez sokszor jobban pihentet és tölthet, mint az alvás.
A mai nap szól arról is, hogy kisebb-nagyobb lépéseket teszünk a jövő és a rend érdekében. Egyszerre jelenhet meg a jövő magjainak elvetése és a múltban elvetett tetteink eredményének learatása. Több történést illetően „összeállhat a kép”, felismerések jönnek, ráérezhetünk az életünk igazán értékes momentumaira. A párkapcsolat van előtérben, a hűség, a megbízhatóság, az elköteleződés kérdései letisztulhatnak.
ZenTaiAnna