2015. szeptember 26. – 27. – 28.

Szeptember 26. szombat – 27. vasárnap – 28. hétfő – Szombaton a Hold a Vízöntő csillagképben halad, így bármely értelemben a tisztítás, a megtisztulás, a szabaddá válás ideje van. A mai napon olyan dolgokat tehetünk, olyan döntéseket hozhatunk a jövővel kapcsolatban, amelyek által még inkább kitárhatjuk belső szentélyünket, megtalálhatjuk önmagunkat, leválasztva lelkünkről a külső, befolyásoló hatásokat. Érzelmi tisztulások, a lélek szabad mivolta, az angyali sugallatok, egyaránt erősen áramlanak. 
A hétvége elhozhat olyan visszatérő lehetőségeket, vagy beszélgetéseket is, amelyek során megnyithatjuk szívünket, magunkhoz ölelhetjük (akár képletesen, vagy valóságosan is) embertársainkat, újra nyithatjuk a szívcsakránkat, a szeretet-áramot, bármely társunk felé.
Vasárnap este a múlt elengedésének jövőt teremtő folyamatában újabb ösztönzéseket kapunk. Értékrendszerünk/önértékelésünk, most tovább erősödik, alakul. 
Hétfőn éri el a Nap a Szűz csillagkép első térdét, a Zaniah csillagot. A változtatás, a rugalmasság és hajlékonyság erejével átitatódik a tetterő és még könnyebben léphetünk el a múlt minőségeitől, felkészülve életünk nagy kalandjára, ami ezzel lehetővé válik. A Hold vasárnap és hétfőn már a Halak csillagkép alatt vándorol, a visszaúszó hal, majd annak fonala a múltból visszatérő minőségek, képességek, lehetőségek megjelenését üzeni. Ha van még elvágandó kötés, ami nem hagy előrelépni, fejlődni, kiteljesedni, akkor ezt is ideje levágni lelkünkről. 

Zentai Anna