2015. október 09.

Október 09. péntek – A bolygók nagy része az Oroszlán és a Szűz csillagképeket érinti napjainkban. Feltételek nélkül szeretni, áramlani, nem könnyű, ha a fejek tele vannak téves, a külvilágból felvett hiedelmekkel. Ezek ledolgozásán, kisöprésén is dolgozunk mostanság. Pénteken óriási lelki erőt érezhetünk, bőven meríthetünk a belső forrásból. Akaratunk, erőnk, a lelki-családi rend megalkotására irányulhat.
Az eddig hátráló Merkúr ma direkt mozgásba vált (17 órakor), a Szűz csillagkép múltból elrugaszkodó részén. Ideje jöhet annak, hogy a rendrakó, (akár kapcsolatokat is) rendező beszélgetések, információáramlások beinduljanak.
Késő este az érzések kiáradása jön el, az ölelés ereje most ismét gyógyítóan, felemelően, szíveket ragyogtatóan hat. 
11-ről 12-re forduló éjszakán lesz egzakt a Jupiter és a Plútó felemelkedésre ösztönző kapcsolata. Nagy változásra, átalakulásra inspirál ez az időszak, erősödő hittel és bizalommal.
A hit meglétén érdemes alaposan elmerengni. Manapság gyakori eset, hogy egy nehéz helyzetben ez a leglényegesebb dolog, ami segít és megoldást hoz a krízisre. A legtöbb esetben tudható, hogy a válság csodás új életminőség nyitánya és gyönyörű dolgokat hoz, amikre az ember mindig is vágyott. Csak hát, a kétségek és félelmek eltakarják a tiszta látást. Ezek feloldásán érdemes mindenkinek, egyéni szinten dolgozni, ennek érdekében a hitet megerősíteni.

Zentai Anna
Kép: Franz Dvorak