2015. október 21.-22.

Október 21. szerda – 22. csütörtök – Szerdán az égiek szerető támogatásukkal, teherbíró képességünk növelésével segítik az elengedést. A jövőt érintő kérdések kitisztulhatnak, ha merünk szembenézni a válaszokkal (a végső válaszok mindig örömmel töltenek el). Aki indulatoktól mentes napra vágyik, az sok örömét lelheti a mai napban. A Hold a Vízöntő jegyében új dolgokra való fogékonyságot, lelki-családi tisztázásokat, az érzések felszabadulásának idejét mutatja. Felette most is ott szárnyal a Sas, az ihlet és révülés üzeneteket hozó madara. Ott ragyog a Bak csillagkép, a tapasztalatokon keresztül megszerzett bölcsesség, a fény őrzésének csillagzata. Ideje, hogy felvállaljuk aktuális munkáinkat, küldetésünket. Ha tudjuk valamiről, hogy „kell”, akkor vágjunk bele! Itt az idő.

Este érzelmi-emberi kapcsolatokban tisztázó beszélgetések, békére törekvő megoldások ideje van.

Csütörtökön érdemes jelen lenni az égi sugallatoknak, a bevillanó információknak, amelyek érkezhetnek képként, hangként, érzésként, gondolatként, vagy jelekként is. Ha szeretnénk előhívni magunkból valami olyan képességet, ami egyedi és különleges, akkor most lehetséges (9 és 13 óra között). Ezek az órák különösen hozzák a tisztítás, a szabadulás és a korlátok kitágításának idejét. 

A Hold ma is a Vízöntő jegyében jár, de mögötte a Bak és a Vízöntő kettős, igen termékeny átfedése látható. A Bak stációnál felvállalt munkáink végzése által már beindulnak és zajlanak a tisztító folyamatok is, elsősorban most még a múlt terheinek lerakása, ez által a megkönnyebbülés.

Vízöntős időkben érdemes elmélázni azon, hogy a tiszta, szabadon megélt létállapot adja a teljességgel megélt életet. Ebben az állapotban nincs kötés, nincs kötődés, nincs függés, nincs birtoklás, nincs semmilyen lehúzó, marasztaló erő, nincs semmi, amihez ragaszkodnunk kéne. Most felismerhető, mit markolunk még olyan erősen? Megéri elengedni és a tiszta vizű hullámokban átmosni szívünket-lelkünket.

Erősen érzékelhető már a pénteken tetőződő felemelő erő is, amely nőiség, párkapcsolatok, érzékek és művészetek terén fellobbantja a szenvedélyeinket és minőségi átalakulásra késztet.

Zentai Anna

Kép: rassouli.com