2015. november 06.

November 06. péntek – Az angyalokkal való kapcsolatunk és a velük való információáramlás-megosztás most az átlagosnál is közvetlenebb, könnyebben elérhető. Az Angyal csillagkép alatt járó Merkúr és a Tisztító Angyal (Vízöntő) alatt araszoló Neptunusz kapcsolódása által jön létre ez a lehetőség, amikor a szokásosnál is jobban érzékelhető angyalaink jelenléte, gyorsabban megjöhet a segítség vagy a válasz, a feltett kérdésekre. Az érzések, a lélek világát melengető, lelkesítő élmények érhetnek bennünket. Ideje hangot adni a legmélyebb érzéseinknek (vagy legalábbis rájönni, mennyire fontos, hogy ezt megtegyük). Most könnyebben fejezzük ki azt is, ami más napokon kellemetlen és kemény őszinteséget igényel. Tisztázó, felszabadító megértések és beszélgetések ideje ez.
Az álmaink ma is érdekesnek ígérkeznek, az átalakulás, az újjászületés, a belső fény megtapasztalásáról szólhatnak. Világossá válhat, miben rejlik az igazán fontos, belső tartalom. 
A Hold az Oroszlán csillagképben halad, a szeretet erejét közvetítve ma is. 15 óra tájban áll együtt a Jupiterrel, az e körüli órák önismereti szempontból megértést hozhatnak. Mélyebb lelki-tudati szintekről érkező élmények kerülhetnek felszínre, hogy merjünk szembenézni félelmeinkkel és használni a belső érzékelésünket, ugyanakkor a külvilágból, a társainktól érkező, lélekben érzékelhető tanítások is jelen vannak, rendezve ezzel a kapcsolati viszonyokat. Most könnyebben ráérzünk társaink lelkére és fontos is, hogy bízzunk abban, amit érzünk. Az adás- és segítés vágya, a lelki működések megértése, a rendezés által megszülető bölcsesség ideje ez.

Zentai Anna

 

Kép: Pinterest