2015. március 06.

Március 06. péntek – Sokan várják, hogy valami beinduljon, egyenesen előre, most azonban még az előkészítő folyamatok zajlanak, ahol már nem kifejezetten a múlt dolgainak letétele, hanem a jövő érdekében történő változások, tisztulások, ébredések a fontosak. A mai napon azért megjelenik a múlttól való ellépés is – a Hold a Szűz jegyében a lelki rendrakás és aratás idejét üzeni, hátterében viszont a nap elején még az Oroszlán nemző-fényteremtő része, majd 10 órától az Arató Szűz csillagai ragyognak. Utóbbinak az elrugaszkodó felét érinti most a Hold, ez pedig analóg nem csak azzal, hogy túllépünk a múlt eddig élő minőségein, de azzal is, hogy elindulunk, hogy kitárul a világ és lépünk, haladunk, mozgásba kerülünk.
Ma rá tudunk érezni arra is, miben érdemes tovább fejlődnünk, milyen akadályokat tudunk leküzdeni, meghaladni a fejlődés érdekében. Tovább zajlanak az érzelmi-párkapcsolati tisztító és átalakító folyamatok, a teremtő erők visszahívása, életbe léptetése, a múltból magunkkal hozott mágikus művészi képességek előhívása.
Figyeljétek meg: az aprólékos női munkák rendbe és harmóniába hozzák a lelket és a tudatot. Meditatív állapotot hoznak létre, amely eleve oldja a stresszt. Nagyon kellenek a mai rohanó világba.


Zentai Anna
Kép: Bente Schlick