2015. március 25.

Március 25. szerda – A mai nap legnagyobb lehetősége az, hogy felismerjük saját magunkban a lehúzó, alacsony működésű minőségeket, mindazt, ami nem visz előre az úton és tudatosan dolgozzunk azon, hogy átalakuljunk! Fontos szerepet kap ebben az áldozathozatalra való képesség, az áldozatos elengedés (amelynek tetőpontja szombaton lesz majd).
A Vénusz a Kos csillagzat alatt járva üzeni most, hogy már meg tudjuk különböztetni, mivel használunk magunknak és másoknak, mi az, ami fényt képvisel bennünk, és mi nem.Ám az csak az első lépés, hogy rájövünk, mit hol rontunk el, miben nem működünk jól! Ha ezt a felismerést nem követi belső munka azon, hogy változzunk, nem értünk el semmit és hiába várunk eredményeket. Saját magunknak áll lehetőségünkben az, hogy emeljük az életünket!
A mai álmok segítenek felszínre hozni és feloldani azokat a mélyre rejtett élményeket, dolgokat, amelyeket tisztítani érdemes. A nap ezzel az üzenettel kezdődik és kaput nyit érzékelésünkön, érzéseinken keresztül: egyik oldalon fontos lehet, hogy átérezzük mindkét oldal szerepét és értelmét, kifejezzük érzéseinket, a másik oldalon egy mély belső megtisztulás van jelen, amikor az eddigi titkokat és önmagunk elől is eltemetett dolgokat felszabadíthatjuk, tisztázhatjuk.
Reggel eleve érzékeljük azt, hogyan is tudunk isteni minőségben működni, az előretekintés órái zajlanak. Este 20-21 óra tájban pedig itt a kiemelt lehetőség, hogy igazán elinduljunk befelé, a spirituális úton és a kifelé hárítás helyett magunkban keresgéljünk – mert érdemi válaszokat csakis ott fogunk találni.
A Nap és a Szaturnusz emelő erejű, inspiráló fényszöge este lesz egzakt, ezt már pár napja érezhetjük. Most kapunk tiszta rálátást sorsfeladatainkra, vállalásra érdemes küldetéseinkre. Visszatérő élethelyzetek által jelenhet meg mindez, késztet az önértékelésre, rávilágít a valós értékekre. Önmagunkat is képessé válunk meghaladni, teherbírásunk, önfegyelmünk megerősíthető.
A Merkúr ugyanakkor ma kilép a Vízöntőből és már a visszaúszó hal csillagai alatt jár, így az emberi kapcsolatok, beszélgetések, önkifejezés terén megjelentek a visszatérő kommunikációs helyzetek. Ebben az időszakban térnek vissza az előző életekben, múltban már megszerzett kommunikációs képességek is (írás, beszéd, stb.).


Zentai Anna