2015. július 29.

Július 29. szerda
 A mai napon lehetőségünk nyílik lehívni, felvenni, átvenni azt a tudást és egyéb égi minőségeket, amelyek a felsőbb világból érkeznek. Az égi tanítások a lelkünkben érezhetők. Lelkünk apró rezdüléseinek is figyelemmel lehetünk jelen, hiszen a bak Hold a koncentrációs képességet erősíti. Megmutatkozhatnak, érzékelhetővé válnak azok a dolgok, amelyek igazán értékesek a számunkra. A családunk, anyai ösztöneink, illetve a lelkünk, érzésvilágunk fejlődése is terítékre kerülhet, megmutatkozhatnak a meghaladandó minőségek.
11 és 15 óra között lehet a legérdekesebb meditálni, adott vizualizációs gyakorlatot végezni, tisztulásra, szabadságra és célokra koncentrálni (és mindezek most nem zárják ki egymást). Sugallatokat, megérzéseket, belső útmutatásokat most könnyen elkaphatunk.
 A Mars ma együttáll az Ikrek csillagkép Pollux csillagával – a halhatatlan testvér olyan minőségeket mutat meg életünkben, amelyek örök értékeket, hosszú távon is működő dolgokat jelentenek.
Az esti órákban szenvedéllyel telik meg a lelkünk, erőt kapunk! Érzelmeket, érzéseket most tudunk gyógyítani, regenerálni, megújítani. Mindebben nagy segítséget nyújtanak azok a beszélgetések, amelyek során tisztán és világosan fény derül dolgokra. Ha merünk őszintén megnyilvánulni, fogadni-engedni a kellő helyzetben, akkor egy kisebb átalakulás szinte más dimenzióba emelhet – és fordítva: ha vállaljuk igaz érzéseinket és lényünket, akkor a megértés és elengedés könnyítő öröme várhat ránk.

Zentai Anna

Kép: blog.spoongraphics.co.uk