2015. július 21.-22.

Július 21. kedd – 22. szerda – Merőben mást hozhat ez a két nap. Kedden csodásan összeállnak bennünk a gondolatok, a megoldások, az útmutatások, könnyedén el tudjuk engedni, vagy rendbe tudjuk tenni a múlt dolgait. Szerdán már a jövő felé léphetünk, ám ez a (belső) lépés most igen komoly, fejlesztő, eredményes lehet. Az életünk sarkalatos területeit érintő ügyekben ekkor van ideje a változásnak, a megújulásnak, az új korszak elindításának.
A feltétlen szeretet és a belső biztosság összeadódva képezik teremtő erőinket, ezek által most igazán értékes, szép dolgokat teremthetünk kapcsolatainkban. Egyre nagyobb hangsúllyal van jelen a tiszta rálátás, a megvilágosodás és akár az is, hogy mindennek hangot adunk, vagy teljesen egyértelműen fejezzük ki végre magunkat – ennek kiemelt ideje lesz majd a csütörtök, de ez a folyamat is érezhető már. Legyünk bátrak kinyitni szemeinket a valóságra, mert így tudjuk megoldani a helyzeteket, jó mederbe terelni életünket, elérni a céljainkat!
Kedden az összegzések, felismerések, iránymutató gondolatok napja van, szerdán a kihívások általi eredményeké, az őszinteségé, a változásé és a szabadulásé. Jusson eszünkbe, ha nehéznek tűnő helyzetbe kerülünk, hogy épp ezek azok, amik elhozzák a minőségi szintlépés lehetőségét! Emlékezzünk vissza eredendő vágyainkra, mert ezek akarnak megvalósulni végre! Persze, amíg az útjában állunk, hiába várjuk őket… Hajrá!

Zentai Anna

 

Kép: Mark Henson