2015. február 05.

Február 05. csütörtök – Érdemes figyelni a reggeli órákat, jelen lenni az érzéseknek, megéléseknek, már az álmoknak is, hiszen a Hold 6-7 óra között halad el az Oroszlán csillagkép szíve, a Regulus csillag alatt! A szeretet feltétlen áradásának lehetünk jelen.
A Mars a mai napon a Halak csillagképbe érkezik, méghozzá a visszaúszó halat éri el, így a férfi minőség számára megkezdődik a múltban megszerzett mágikus képességek visszahívása. Mindannyiunkban rejlenek olyan tehetségek, képességek, amelyeket előhívva csodás dolgokat hozhatunk létre az életünkben – ez most energikus lelkes formában történik. Visszajöhetnek emberek, helyzetek is a múltból, hogy megoldjuk, rendezzük őket.
A mai napon visszatérő lehetőséget kapunk arra, hogy igazán erősen higgyünk, hogy tekintetünket magasabb célokra, magasabb szintekre helyezzük! Az esetleges nehéz helyzeteket is ez az állapot segíti. A lelki-érzelmi-családi rendezkedés ideje van, lelkünket sokféle élmény érheti, amely az egység megteremtésére, az érzelmek és a család rendjére inspirál – mindezen élmények által ideje van meghaladni félelmeinket, erősebben hinni céljainkban, merni kiállni az igazság mellett, felvállalni az őszinte érzéseket és gondolatokat, elhagyni mindazt, ami életképtelen (vonatkozik ez nem csak kézzel fogható dolgokra, de főként a rosszul rögzült gondolatokra is, melyekkel az eddigi helyzetet megteremtettük). Ezt a folyamatot segíti a tiszta információáramlás, a visszatérő helyzetek, amelyek által végre őszintén kifejezhetjük magunkat. Ma könnyebb megérteni és meg is beszélni a lényegi dolgokat.
Folyamatosan zajlik a ráébredés arra, mi nem működik elég magas szinten, igaz szeretetben, teljességet adva az életünkben. Legyen szó az élet bármely területéről (pl. a szülőkkel-testvérekkel való viszony, a munkánk, a párkapcsolatunk, a magatartásunk, az iskolarendszer, a pénzügyeink kezelése, az emberek kezelése, a világ működéséről alkotott kép hamissága, stb.), most megtörténik ennek észrevétele, ám ez csak az első lépés, a következő az, hogy tegyünk a változásért, merjünk változtatni!


Zentai Anna