2015. február 02.

Február 02. hétfő – Nagyszerű ötletekkel, villámként becsapó sugallatokkal, szellemi felfrissüléssel kezdődik a hét, no és a hónap. Most különösen érdemes figyelni a gondolatokat, beugró képeket, üzeneteket, érdemes követni az útmutatásokat. Ha azt tapasztaljuk, hogy valami meglepő, különleges, furcsa gondolatunk, ötletünk támad – akkor biztosak lehetünk abban, hogy égi útmutatást kaptunk. Az aktuális helyzetek megértése, átlátása is megtörténhet, kreatív-szellemi területen tevékenykedve pedig nagyszerű dolgokat hozhatunk létre.
A Nap már a Vízöntő csillagképben jár, cselekvéseink immár a múlt terheitől való szabadulást, a tiszta, szabad létezést szolgálják. A Hold estére az Oroszlán jegyébe ér, napközben így még a mélyebb érzelmek, a hangulatiság jellemző, estére önérzetesebbé válunk. A mai napon érdemes elgondolkodni azon is, hogy merre tovább, mire nyíljunk meg és mire mondjunk nemet.
A Vénusz a Sadalachbia csillaggal áll ma együtt, amely a Vízöntő gamma csillaga, így a női minőséget, érzelmi kapcsolatokat, testi-élvezeti igényeket megjelenítő Vénuszon keresztül egyszerre van jelen a múlt és jövő érdekében történő tisztító erő. A terhektől felszabadító, friss lélegzetet adó, tiszta, angyali női minőség van jelen.


Zentai Anna