2015. február 13.

Február 13. péntek – A Hold ma a Skorpió és a Kígyótartó csillagképek alatt jár, déltájban halad el a Skorpió szíve, az Antares csillag alatt. Ezen a napon így ideje átalakulni-átalakítani, annak jegyében, hogy az életerőt adó szeretet még erősebben, még tisztábban működhessen! A Vízöntőben járó Nap a tisztító cselekvésekkel, az új dolgokra való fogékonysággal segíti ezt a folyamatot.
A Hold, a Jupiter és az Uránusz között egy nagy égi háromszög jön létre, tüzes jegyekben – a harmadfényszög eleve a tüzet, az inspirációt, a magasabb minőségek felé való emelkedés késztetését hozza. A három pillér, ami ezen belső tűz által megjelenik: az igaz vágyak visszatérése általi forradalmasítás, a szeretet bőséges árasztása és a lélekben megélt Isten-élmények – kinek-kinek a maga módján.
Érzékelhetjük úgy is, hogy a lélekben érezhetően igaz, valós dolgok, az önmagunkra való rálátás, az igazságérzet erősödése, a múlttól való szabadulás jelenik meg. Az igazságok tisztázásának motivációja és a belső otthon megteremtése bukkan elő energikus megélésekben, izgatott, lelkes formában. Valami ki akar szabadulni, tettekre, cselekvésre vár.


Zentai Anna
Kép: www.kirasanta.com