2015. február 14.-15.

Február 14. szombat – 15. vasárnap – A Hold a hétvégén a Tejút hullámán halad, gyógyító, beavató, emelő erőket szórva. A lelkiség, az érzések, a belső otthon megteremtése értelmében, ideje kiemelkedni az eddig járt körforgásból.
Szombaton a lelki beavatások, a bensőnkben zajló, mély, de emelő átalakulások, egy belső korszakváltás lehetőségét is elhozzák. Ha merünk bízni az igaz érzéseinkben, akkor átrendeződhetnek bennünk fontos irányelvek, működési elvek. Magánéletet illetően, a női-férfi kapcsolatokról alkotott nézetek, hívatásban pedig saját teremtő, alkotó erőink kihasználása. Szombaton megnyílik egy olyan kapu, ami egyik oldalon a tisztítás, az oldás, másikon a gyógyulás és megújulás lehetőségét hozza. Nagyon fontos, hogy merjünk önmagunk lenni, ebben rejlik a megoldás egyik kulcsa! A kihívásoknak érdemes engedni, a működésképtelen eszméket ideje elhagyni. A Hold által kapott isteni erőket most át tudjuk ültetni a szerelembe, a szexualitásba, a kapcsolati mintáink megújításába.
Vasárnap az érzelmek, a merengés, a képzelet már új szárnyakat kapnak, az álmainkat, vágyainkat és a valóságot könnyebben össze tudjuk egyeztetni, kapcsolni. A Tejútról lefelé érkező Hold leszállítja és folyamatosan árasztja azokat a tanításokat, melyekért általában sokat kell dolgozni – most egyszerűen az ölőnkbe hullanak. Estefelé mélyebb ösztönerőink is felébrednek, a jelenleg zajló minőségi átalakítások folyamatának újabb lépcsőjéhez érünk. Az önfelvállalásról, a küldetés vállalásáról, önértékelés erősítéséről, szintemelkedésről és szabadságról szólnak a megélések.


Zentai Anna