2015. február 09.-10.

Február 09. hétfő – 10. kedd – Akinek a személyes képletében nincs különösebb érintettség a hét első két napján történő bolygóállásokkal, az inkább csendes, nyugodt, lelassult időt tapasztalhat. A tisztázó beszélgetések és az eddig működő helyzetek, állapotok megértései azonban fokozódnak.
E napokban érdemes nem halogatni tovább, hanem valóban felvállalni a munkákat, feladatokat, és végezni őket. Hétfőn a Hold még az Arató Szűz csillagai alatt halad, a jövő érdekében történő előrelépéseket, munkákat segítve, kedden már az Angyali Szűzben, a lelki tisztaságot, a lelki munkákat és az angyalainkkal való kapcsolattartást erősítve.
A hétfői napon még az érzelmi kapcsolatok és a külvilággal való viszonyunk lehetnek előtérben, a külsőségek, a kifelé való figyelem ideje is ez. Inspirálhat ez a nap a szabadulásra, a tisztulásra, arra, hogy aktívan tegyünk önmagunkért, vagy arra, hogy az otthon harmóniáját, a lelkünk egyensúlyát megteremtsük. Este a Hold és a Spica csillag a lelki aratások óráit üzeni. Érezhetővé válik, mit vetettünk ezidáig és mit van ideje most learatni.
A kedd már egészen más, finomabb minőség, figyelmünk befelé, a lélek, a belső tartalom, a rejtélyek és a spiritualitás felé fordul. Az érzelmek erősödhetnek, a lelkesedés azonban folyamatos, ám amíg a hétfő szellemi emelő erőt mutatott, addig a kedd már érzelmi-lelki emelő erőkkel érkezik, főleg az esti órákban. A változás, az átalakulás, a tisztulás és oldás ideje ez.

Zentai Anna